Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-01-10, 08:49
Το avatar του χρήστη Alex_Salonica
Alex_Salonica Ο χρήστης Alex_Salonica δεν είναι συνδεδεμένος
Shrimp Artist

Περιοχή: Newcastle under lyme
Προεπιλογή

Λοιπόν ρεμάλια... τέτοιες συζητήσεις δεν θα τις ξεκινάτε τόσο αργά γιατί υπάρχουν και φυσιολογικοί άνθρωποι που κοιμούνται αυτή την ώρα και δεν γίνεται να λείπει ο Μάρτης απ' την σαρακοστή(εγώ δηλαδή )

Μιας και έχω γεμίσει όλη τη Θεσσαλονίκη(εντάξει άντε τη μισή) με κριμπς και ξίφους να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι είναι ένας συνδυασμός πολύ καλός.

Επιπλέον τα κριμπς δεν πειράζουν την cuba και γενικά φυτά αρκεί να μην είναι στο σημείο που θα σκάψουν για να κάνουν την φωλιά τους(συνήθως κάτω από κάποιο ξύλο ή πέτρα), γαριδούλες ούτε να το σκέφτεσαι, corys και sae μπορούν να συνυπάρξουν με ένα μικρό ρίσκο για απώλεια αλλά συνήθως μετά το πρώτο ξύλο βάζουν μυαλό και όταν βλέπουν τον μπαμπά κρίμπο την κάνουν με ελαφρά. Επιπλέον αν πάμε σε corys ξεχνάμε την cuba.

Επίσης αν σου αρέσει η υπερβολική κίνηση στην πάνω ζώνη μπορείς να βάλεις και μερικά zebra danio. Πολύ καλή προσθήκη είναι και μερικά cardinal αν μαλακώσεις και λίγο το νερό σου.

Τέλος αν επιλέξουμε ζευγάρι κριμπ Δεν βάζουμε άλλη κιχλίδα μέσα στο 120άρι γιατί θα υπάρξει πανικός και απώλεια(συνήθως νικάν τα κριμπς ακόμα και με αρκετά μεγαλύτερες κιχλίδες)

Καλή συνέχεια συνονόματε

Page generated in 0,01318 seconds with 10 queries