Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #114  
Παλιά 11-01-10, 10:34
Το avatar του χρήστη maniac
maniac Ο χρήστης maniac δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 11-03-2007
Περιοχή: Πεντέλη Αθηνα
Μηνύματα: 138
Προεπιλογή

Σημερα το πρωι ενας φορτηγατζης περασε με κοκκινο φαναρι και του κορναρησα. Στο επομενο φαναρι περασα με κοκκινο εγω. Εχει σημασια πως στην μια περιπτωση ηταν δεκα ροδες και 10 τονοι και στην αλλη 2 ροδες και διακοσια κιλα; Νομιζω πως οχι, η πραξη εχει την ιδια αξια.
Που κολλαει τωρα αυτο που συνεβη με αυτα που γραφετε; Κολλαει μια χαρα οπως και το "η καμηλα την καμπουρα της δεν την βλέπει".
Αυτο που περισσευει απο τους ανθρωπους στην σημερινη κοινωνια ειναι ο εγωισμος και αυτο που λειπει ειναι η αυτοκριτικη. Τα ξερουμε ολα και κανουμε κριτικη για τα παντα. Παντα ομως τα ΄δικα μας΄ειναι καλως καμωμενα και δεν επιδεχονται κριτικης ενω οι αλλοι σταβα και απαραδεκτα. Υιοθετουμε μια αποψη και τελος. Την βαφτιζουμε σωστη και μετα παρωπιδες, δεν θελουμε να ακουσουμε τιποτα αλλο.
Επι του προκειμενου τωρα, οτι και να διατηρουμε, πουλια η ψαρια, η ουσια ειναι πως τα εχουμε υπο καθεστως αιχμαλωσιας. Και μην μου πειτε τα προσεχω με κλουβες ενυδρεια και τριχες κατσαρες. Μηπως τα εχετε ρωτησει αν θελουν να ζουν 10 χρονια αιχμαλωτα η 5 χρονια ελευθερα; Οχι φυσικα. Εχετε αποφασισει εσεις για αυτα, εσεις/εμεις αποφασισαμε γιατι ξερουμε καλυτερα. Ολα τα ξερουμε.
Ετσι λοιπον μιλατε οι μεν για τους δε και αντιστροφα ενω ολοι κανετε το ιδιο πραγμα, ικανοποιητε την ματαιοδοξια σας. Θελετε να ομορφηνετε το σαλονι σας με ομορφα ψαρακια (οπως εχω κανει και εγω) η να ακουτε το κελαηδημα για να νοιωθετε καλυτερα, αλλα δεν το παραδεχεστε. Μηπως ειναι καιρος να το κανετε και να ζησετε με αυτο;
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01484 seconds with 10 queries