Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #110  
Παλιά 10-01-10, 19:08
Raven Ο χρήστης Raven δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 11-07-2007
Περιοχή: Athens
Μηνύματα: 5.423
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kanarini Εμφάνιση μηνυμάτων
Η κακια και η ζηλια ειναι και αυτα ανθρωπινα συναισθηματα και τα κατανοω, φανηκε ο σκοπος σου απο την επιμονη σου να στελνεις συνεχομενα ποστ, αναφορες σε αλλα ποστ και συζητησεις δειχνουν μονο την σκοπιμοτητα οσων τα χρησιμοποιουν, και το κακεντρεχης του χαρακτηρα τους.
Ενας ανθρωπος που δεν εχει βαθυτερο σκοπο κανει το ποστ του λεει την γνωμη του ομορφα και ωραια.
Το γερακι μιας και λετε ασχετα πραγματα, διοτι δεν εχετε ιδεα, δεν ειναι απο αυτα που μπορει να τα χρησιμοποιησει καποιος για κυνηγι.Υπαρχουν και τετοια φυσικα και σε αλλες χωρες τα χρησιμοποιουν για κυνηγι.
Το γερακι οπως καποιοι βγαζουν τα σκυλια τους βολτα εβγαινε εξω και πετουσε, δειτε και κανενα video μονο κακιες ξερετε να βγαζετε.
Το θεμα σας ειναι το κυνηγι λοιπον απο οτι φανερωθηκε...παρακαλω πολυ τον Τολη να συνετισει αυτα τα δυο μελη, διοτι δεν σχολιαζουν η αναφερουν την αποψη τους κατι αλλο κανουν που ειναι κατανοητο σε ολους πια.
Σε διαβεβαιω οτι δεν υπαρχει κανενα αισθημα κακιας ή ζηλιας. Μου αρεσει πολυ η δουλεια που κανεις με τα ωδικα και εισαι μοναδικος σε αυτο που κανεις και απο εμενα εχεις χιλια συγχαρητηρια.
Εξ αλλου ποιος ειμαι εγω που θα σε κρινω, αφου και καναρινια εχω σε μεγαλες κλουβες στο κτημα μου , και καρδερινες και φασιανους και ο,τι αλλο μπορεις να φανταστεις ειχα. Και γερακια εχουν περασει απο τα χερια μου (τα οποια απελευθερωθηκαν ολα). Ομως εγω ειμαι συνειδητοποιημενος, ειμαι αυτος που ειμαι, ενας φαυλος κυνηγος που εχει κανει εγκληματα κατα της φυσης. Θα ζησω με τα κριματα μου και θα προσπαθησω στο μελλον να πραξω καλυτερα...

Εσυ ομως κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου, γιατι απο την μια σε παρακολουθω εδω και 2 χρονια οτι πεταγεσαι σε καθε θεμα που εχει να κανει με το κυνηγι και αφοριζεις τους κυνηγους χαρακτηριζοντας τους ως κομπλεξικους, καταστροφεις ,κλπ. και απο την αλλη η φιλοζωικη και οικολογικη σου δραστηριοτητα σταματαει εκει .Ο τροπος λοιπον που παρουσιαζεις τον εαυτο σου ερχεται σε αντιδιαστολη με την κατοχη απο εσενα ενος σπανιου (προφανως) ή ακομα και απειλουμενου αρπακτικου το οποιο το κρατας μονο για να εξυπηρετεις το δικο σου βιτσιο. Οφειλες λοιπον μια εξηγηση οχι μονο σε μενα αλλα και σε ολους τους κυνηγους αυτου του φορουμ που τους εχεις "στολισει" με χαρακτηρισμους κατα το παρελθον.

Συγνωμη αλλα εμενα δεν με πειθεις για τα οικολογικα σου αισθηματα. Αν σε ενδιεφερε τοσο πολυ και πραγματικα για αυτα τα σπανια ειδη, τοτε δωσε τα 3 χιλιαρικα και φερε εναν νεαρο Χρυσογερακα (Falco biarmicus) απο την Αγγλια, εκπαιδευσε τον να κυνηγαει και να επιβιωνει , απολαυσε τον μεχρι να ενηλικιωθει και μετα απελευθερωσε τον σε μια περιοχη της Ελλαδας οπου εχουν μεινει καποια απο τα τελευταια ζευγαρια του ειδους να αναπαραχθει μηπως και σωθει το ειδος.Τελικα η θεση τους εκει ειναι.
Ακομα και οι γερακαρηδες της Κ.Ασιας κρατανε τους χρυσαετους μερικα χρονια και μετα τους απελευθερωνουν δινοντας τους την ευκαιρια να αναπαραχθουν.
Λυπαμαι μονο που η λεξη Οικολογος εχει διαστρεβλωθει στην Ελλαδα. Σε ολες τις χωρες της Ευρωπης, οι πραγματικοι οικολογοι συνεργαζονται με τους κυνηγους για το καλο του περιβαλλοντος και την διαχειριση της θηραματοπανιδας. Μονο στην Ελλαδα εμφανιζεται αυτο το περιεργο ειδος "Οικολογιας" οπου μας φταινε ολα τα αλλα εκτος απο τον εαυτουλη μας.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01791 seconds with 10 queries