Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-01-10, 17:23
kanarini Ο χρήστης kanarini δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Νικαια-Νεαπολη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harris samos Εμφάνιση μηνυμάτων
με μπέρδεψες περισσότερο
δεν είμαι πυρηνικός φυσικός ούτε αϊνστάιν

ρωτάω απλά και θέλω απλές απαντήσεις

θα φέρω το εξής παράδειγμα λοιπόν
κάθε χρόνο πολλές φιλοζωικές οργανώσεις αμολάνε πουλια εκτροφής λαγούς και αλλα
ας πάρουμε παράδειγμα της πέρδικες λοιπόν αν και μεγάλωσαν σε εκτροφείο γιατί της αμολάνε στο βουνό και επιβιώνουν είναι απλή ερώτηση

αυτές δε μεταλλάσσονται ??

που ξέρουν πως να τραφούν και τη να κάνουν
άρα είναι γραμμένα στο DNA

σωστά μέχρι εδώ ?? η κάνω λάθος ??

Προσπαθουν να κανουν εμπλουτισμους αλλα οι επιτυχιες ειναι ελαχιστες, οι περδικες ειναι ενα απο τα ευκολα ειδη, ομως εαν κανεις μια βολτα στα μερη που απελευθερωνονται αυτες περπατουν στις ακρες του δρομου αμεριμνα και γινονται ευκολος στοχος-θηραμα. Εχω παρει μερος σε αρκετα προγραμματα και γνωριζω. Ελαχιστες ειναι αυτες που προσαρμοζονται και φτανουν σε ηλικια αναπαραγωγης.
Δεν ειναι τα πραγματα ετσι ευκολα δυστυχως, εδω εχουμε προβληματα με ζωα που τα περιθαλπτουμε καποιος μηνες.

Οι παπαγαλοι βρηκαν ιδανικες συνθηκες κυριως μεσα στις πολεις σε παρκα και περιαστικα δαση,γενικα τα βοηθα ο χαρακτηρας τους, σε πολλες χωρες συμβαινει αυτο με αυτο το ειδος, οπως και οι υδροβιες χελωνες μπορουν να επιζησουν και δυστυχως να επικρατησουν εναντι της ιθαγενης πανιδας, αυτα ομως ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Strahos Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν είναι μεταλλαγμένα τα ζώα που με επιλεκτικές αναπαραγωγές έχουν αποκτήσει διάφορες χρωματικές ποικιλίες. Αν ήταν έτσι και τα παιδιά με πατέρα μαύρο και μητέρα κινέζα θα ήταν μεταλλαγμένα. Για μεταλλάξεις μπορούμε να μιλάμε όταν υπάρχει μετάλλαξη στην δομή του dna. Όλα τα ζώα έχουν ένστικτα που τα βοηθούν να επιβιώσουν. Πολλά είναι τα ζώα που εκτός από τα ένστικτα, διδάσκονται κιόλας από τους γονείς για να επιβιώσουν. Τα πουλιά διδάσκονται κάποια πράγματα από τους γονείς τους, όντως. Όμως αν τα αιχμάλωτα πτηνά εκτροφής ήταν ανίκανα να επιβιώσουν όταν απελευθερώνονται, τότε δεν θα είχαμε γεμίσει εξωτικούς παπαγάλους στην χώρα μας.

Επίσης να προσθέσω πως δεν ξέρω καμία φιλοζωική ή οικολογική οργάνωση να απελευθερώνει μαζικά ζώα εκτροφής. Αυτό το κάνουν μόνο οι κυνηγετικοί σύλλογοι και είναι λάθος, έως και οικολογικό έγκλημα, ανάλογα το μέγεθος της απελευθέρωσης.
Υπαρχουν μεταλλαξεις στα πτηνα και μεσα στην φυση, καρδερινες σε διαφορα χρωματα ακομα και στην πατριδα μας εχουν βρεθει, κοστυφια καφε και μαυρα με μεγαλες λευκες περιοχες κ.α και δεν μιλαμε για χρωματικες ποικιλιες η εμφανισιακα χαρακτηριστικα οπως στα καναρινια.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kanarini : 06-01-10 στις 17:23 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01635 seconds with 10 queries