Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-01-10, 21:01
drbig Ο χρήστης drbig δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: ΣΑΛΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bokostas Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν πάλι έχεις 2 κορίτσια (χτύπα ξύλο), τότε το ριγέ θα φάει σύντομα τα αυγουλάκια της άλλης.
Ξέρεις ποιο είναι το θέμα? Δεν γνωρίζω τι θεωρείται νορμάλ ως συμπεριφορά... Και στο ενυδρείο πάλι είναι σχτικά τα πράγματα μιας και τα ψάρια γεννήθηκαν σε γυαλα... Πάντως το οτι δεν τσιμπιουνται, όπως είδα να κάνουν οι δικιές σου, αλλά κάθονται δίπλα στα αυγα, και (μάλλον) τα καμαρώνουν (Οπως κι εγώ αλλωστε!!! The godfather!!) Πρέπει να είναι καλό σημάδι για την ώρα....

'Ενα θέμα που μου προέκυψε μόλις... Πρόσεξα όλως τυχαίως οτι στο ενυδρείο η Θερμοκρασία είναι 28 βαθμοί. ο θερμοστάτης είναι μόνιμα σβηστός, .. αυτό ανακάλυψα οτι συμβαίνει γιατί οι σωλήνες ανόδου και καθόδου του νερου απο και προς το ευδρείο για το φίλτρο περνούσαν μόλις 5-10 εκατοστά απο το σώμα του καλοριφέρ... Αυτό βέβαια μπορεί να είναι επικύνδυνο, αλλά μιας και το παρατήρησα και έχω οικολογική συνείδηση, μάλλον ανακάλυψα έναν τρόπο να καίω λιγότερο ρεύμα το χειμώνα!! (πείτε με τσιγκουνη, οτι θέλετε πείτε μου, αλλά το φαινόμενο του θερμοκηπίου με απασχολει!)
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01242 seconds with 10 queries