Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 04-01-10, 13:16
Το avatar του χρήστη almost
almost Ο χρήστης almost δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 23-11-2009
Περιοχή: Ελλάδα
Μηνύματα: 892
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από almost Εμφάνιση μηνυμάτων
Με συστολή διαστολή του σύρματος αυτού δουλεύει ο θερμοστάτης, δεν μετράει από κάπου θερμοκρασία.

Για αυτό χρησιμοποιούμε controller γιατί αυτοί έχουν σένσορα θερμοκρασίας και από το σένσορα δίνουν εντολή να ανοίξει ή να κλείσει ο θερμοστάτης.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lion Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο έλεγχος της θερμοκρασίας στα κοινά θερμαντικά σώματα που χρησιμοποιούμε γίνεται μηχανικά από ένα διμετταλλικό έλασμα και δεν είναι καθόλου ακριβής. Ενώ με τον ελεγκτή γίνεται ηλεκτρονικά και με μεγαλύτερη ακρίβεια.
Το ίδιο λέμε

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgarask Εμφάνιση μηνυμάτων
Προφανως λες τους "θερμοστατες" που συνδεονται με ελεκτη θερμοτητας που στη περιπτωση μας δεν ισχυει! Εκτος αν ο φιλος μας λανθασμενα τοποθετησε αυτο του τυπο το θερμαντικο σωμα ... Εγω που εχω εναν τιτανιου δεν εχει τροπο να τον ρυθμησεις αλλα ειναι σκετος ... Ολη τη δουλεια την κανει ο controller του ο οποιος στην ουσια του σταματαει το ρευμα οταν φτασει στην θερμοκρασια που πρεπει!

Λογικα αναφερεσαι παλι στα σκετα σωματα και οχι τους θερμοστατες ... Παλι νομιζω ειναι ασχετο με το θεμα αυτο!! Νομιζω οτι τα εχεις μπερδεψει λιγακι! Αν μας δινει τη δυνατοτητα να επιλεξουμε θερμοκρασια εχει ενσωματωμενο σενσορα θερμοκρασιας και αναβει και σβηνει αναλογα!!
Έτσι ακριβώς φίλε lion, δεν έχει φίλε georgarask ενσωματωμένο σένσορα.
Δεν έχω μπερδέψει κάτι.


..και αν βάλουμε 4 των 25 watt τότε θερμοδυναμικά έχουνε 1 των 100 watt και όχι 1 των 25 watt, άρα δεν ισχύει αυτό που λες...

..και βάλε ένα των 25 watt σε 100 lt (τώρα το χειμώνα ε;,΄Όχι το καλοκαίρι που έχει έτσι και αλλιώς πάνω από 27C) και αν πιάσει τους 27C από εμένα ότι δωράκι (ενυδρειακό) θέλεις.. θερμοδυναμικά μια τρύπα στο νερό..
__________________


Worlds most Gadget Aquarium..almost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01541 seconds with 10 queries