Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bebisnet
Μάλλον δεν εξήγησα καλά.. δεν είπα να φτιάξουμε το μαγικό κουτί που θα μας λέει τι πρέπει και τι όχι....απλά ένα βοήθημα για τους νέους στο χώρο... δλδ πιο πολυ κατι σε η μετρήσεις του νερού είναι " αυτές" άρα αυτές είναι οι επιλογές σε ψάρια ή φυτά... κάτι δλδ σαν μια ποιο εύχρηστη λίστα.
Και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ και πάλι
Ίσως έτσι να είναι το σωστό αλλά δεν γίνεται πάντα έτσι και το ξέρουμε καλά! Και πέρα από αυτό πόσοι δεν είναι οι πετ-σοπάδες που σου προτείνουν τα απίστευτα...! εμένα μου πλάσαραν τέτρα για νερό με dH 10 λέγοντας μάλιστα οτι είναι οτι καλυτερο 
|
Δεν παρεξηγηθηκες ... αλλα στο ξαναλεω ειναι πολυ δυσκολο να γινει αυτο ... Ξερω αρκετα πραγματα απο προγραμματισμο και απο τα πολλα nested if θα γινεται χαμος ... πρακτικα ειναι αδυνατο!! Εχεις δικιο ομως χρειαζεται κατι σαν το "ΓΗ & ΥΔΩΡ" πιο εκτεταμμενο ... νομιζω συντομα θα γινει κινηση προς αυτη τη κατευθηνση ... Δεν ειναι ευκολο ομως και αυτο!
Οι πετσοπαδες κανουν τη δουλεια τους .... ειδηκα αν ειναι υπαλληλοι μη τους παρεξηγεις! Απο την αλλη συνηθως παει καποιος αγοραζει ενα ενυδρειο και ενα σκασμο ψαρια μονο με τις υποδειξεις του πετσοπα ... και ... μετα ψαχνει πληροφοριες! Ειναι σαν να μου λες πηγα σε μια μαντρα με αυτοκινητα ... ειδα ενα ... μου αρεσε ... μου το προτεινε και ο πωλητης και το πηρα ... αλλα τελικα δεν ηταν καλο!

Δε φταιει ουτε ο πωλητης ... ουτε το αυτοκινητο μαλλον φταις (εσυ) που δε το εψαξες πρωτα πριν το αγορασεις!!
Πολυ καλη ιδεα παντως ... κατα ενα μερος ειναι εφαρμοσιμη!!