Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 23-12-09, 21:40
Giannhs21 Ο χρήστης Giannhs21 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 19-10-2009
Περιοχή: Περιστερι, Νεα Ζωη
Μηνύματα: 19
Προεπιλογή

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια και τις συμβουλες!!!

Αεραντλια θα παρω γιατι θα πειραματιστω και με αρτεμια αλλα και πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει αν γινει καμια στραβη με το φιλτρο και βγει εκτος.

Για την αμμο θα το κοιταξω αν περισευουν λεφτα απο την δωροεπιταγη θα παρω απο το μαγαζι αλλιως θα κοιταξω σε καμια μαντρα οικοδομικων. Πως την ζηταω απο μαντρα? Χαλαζιακη αμμο ή του λεω ενα τσουβαλι αμμο?

Το Αντιχλωριο Seahem Prime που μου προτινετε δεν το βρισκω sto water inn
http://www.waterinn.eu/index.php?opt...1559&Itemid=44 Ποιο θα παιρνατε απο αυτα?

Για τα τεστ της API και εγω εχω διαβασει καλα λογια αλλα δυστηχως δεν τα εχει το καταστημα http://www.waterinn.eu/index.php?opt...1601&Itemid=44 Οποτε εχουμε Sera ή Tetra.

Με την ξυστρα δεν γινετε η ιδια δουλεια με τον μαγνητη? Τον ψιλοφοβαμαι τον μαγνητη μην παει τιποτα απο κατω και γινει το τζαμι...

Φοντο μαλλον μαυρο χαρτονι θα βαλω

Φαρμακα δεν νομιζω να παρω γιατι δεν θελω να σκεφτομαι οτι εχω φαρμακα γιατι μπορει καποια φορα να βαριεμαι και να πω "ελα μωρε δεν χρειαζετε να κανω αλλαγη νερου σιγα και να παθουν τιποτα θα τους ριξο λιγο φαρμακο και θα γινουν καλα" Αμα τα χρειαστω ποτε(φτου Φτου) θα τα αγορασω

Λιπασμα αν περισεψουν λεφτα θα παρω ενα υγρο.

Το ξερω οτι ειναι για 6 μηνες η δωροεπιταγη απλος δεν μπορω να πηγαινω ευκολα στο καταστημα γι'αυτο θελω να παρω τα απαραιτητα και τα ψαρακια θα τα παρω απο το πετ της γειτονιας μου.

Και παλι σας ευχαριστω !!! Η βοηθεια του φορουμ προς τους αρχαριους ειναι καταπληκτικη!!!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01524 seconds with 10 queries