Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-12-09, 13:59
Το avatar του χρήστη panos1972
panos1972 Ο χρήστης panos1972 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαία, Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Giannhs21 Εμφάνιση μηνυμάτων
Με το καινουριο ετος και μιας και εχω και την γιορτη στις 7 γεναρη Θα μου κανω δωρο κατι που παντα ηθελα...Ενα ενυδρειο και πιο συγκεκριμενα το Juwel Rio 125 απο το Water Inn και θα εχω δωροεπιταγη 110 ευρω και δεν ξερω τι πρεπει να παρω... Εδω θελω την βοηθεια σας. Εχω κανει μια λιστα με αυτα που νομιζω οτι χρειαζομαι και δεν 3ερω ποια να παρω και αν πρεπει να τα παρω:

-Αμμο. Ποσα κιλα? και τι μεγεθος ειναι το καλυτερο για γκαπυ μολυ κ γενικα ζωοτοκα

- Θα βρείς πιο οικονομικά σε μέρη που πουλάνε διακοσμητικές πέτρες. Για Αθήνα θα σε κατατοπίσουν οι Αθηναίοι για το από που. Πολύ χοντρή χαλαζιακή άμμο. Και λέω χαλαζιακή γιατί εάν αύριο αλλάξεις ψαροσύνθεση με πιο μαλακά νερά να μη χρειάζεται να το αδειάσεις πάλι όλο, για να βάλεις άμμο που δεν ανεβάζει τη σκληρότητα του νερού

-Αντιχλωριο. Ποιο απο ολα?

- Προσωπικά seagem. Αποτελεσματικό και οικονομικό.

-Υγρα Τεστ. Εχω βαλει της SERA ph/gh/kh/no2/no3/amonia -45 ευρω

- Πέρα από ΑPI δεν θα έπαιρνα πλέον κανένα άλλο...

-Μια αποχη. 2-3 ευρω

- Στάνταρ!

-Μια αεραντλια. Καποια αθορυβη (βεντουζες ,σωληνες,αεροπετρες) 4-5 ευρω+αεραντλια

- Πεταμένα λεφτά. Βάζεις την έξοδο του φίλτρου να κάνει λίγη ανατάραξη στην επιφάνειακαι είσαι υπέρκαλυμένος.

-Ξυστρα για τα τζαμια. Χρειαζετε η ειναι πεταμενα λεφτα?

- Στην αρχή ίσως δε σου χρειαστεί άμεσα μετά όμως ναι αλλά ,ίσως, σχεδόν ελάχιστα εάν βάλεις μέσα μαζί με τα ζωοτόκα, γαρίδες και μηλοσαλίγκαρα...

-Τροφες. Ποια ειναι καλυτερη για ζωοτοκα και πια για γοννους(θα μου χρειαστει πιστευω)

- Εγώ χρησιμοποιώ τη σειρά της serra αλλά και άλλες που έχω χρησιμοποιήσει δεν παρατήρησα καμία ουσιαστική διαφορά....

Για γόνο ή η ίδια η τροφή πάρα πολύ καλά τριμμένη η ειδική ψιλή τροφή για γόνο. Αργότερα ίσως δοκιμάσεις σε ένα ταπεράκι και καμία καλλιέργεια σκουλικιών...

-Μερικα φυτα. Κερατοφυλλο ανουμπια κ.α

- Πολύ κερατόφυλλο για να έχει που να κρυφτεί ο γόνος και υπάρχουν πολλά εύκολα φυτά τα οποία μπορείς να προμηθευτείς το μεγαλύτερο μέρος τους μέσω αγγελιών του GAB, από άλλους που χαρίζουν έχοντας πλεόνασμα.

Αυτα εχω σημιωσει. Χρεαζομαι τιποτα αλλο? Ισως καποιο υλικο για το φιλτρο?

- Στην πορεία θα δεις! Ακόμα κι όταν το στήσεις μη βιαστείς να βάλεις ψάρια μέσα

Ζηταω πολλα... το ξερω αλλα δεν θελω να παω και να ξεχασω τιποτα γιατι δεν ειναι και πολυ κοντα το μαγαζι...

- Πολύ διάβασμα στο κομμάτι για τους αρχάριους και ότι να χρειαστείς υπάρχουν πολλοί φίλοι που θα χαρούν να σε βοηθήσουν....

Ευχαριστω!
Καλες Γιορτες!!!

Καλή αρχή!!!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01714 seconds with 10 queries