22-12-09, 15:54
|
 |
Senior Member
|
|
Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μανος Θες
με μια μη ασβεστολιθικη πετρα για να βουλιαξω το ξυλο
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos1972
Η ασβεστολιθική πέτρα ανεβάζει τη σκληρότητα και δεν μπαίνει σε μονομάχους που ζητούν μαλακότερο. Με τα γκάπυ δεν πειράζει! Ισά ίσα θα έλεγα...
|

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Μανος Θες
1)επειδη μπολιασα και διαβασα οτι χρειαζεται ψαρια ή τροφη για τον κυκλο του αζωτου,μηπως η μονομαχινα με τα 2 φυλλα ημερησιως δε φτανει και πρεπει να βαλω ψαρι αμεσα?φτανει...το μπολι μπορει να στηριξει μια πολυ πολυ ελαφρια ιχθυοφορτιση....σιγα σιγα αυξανουμε τον πληθυσμο ωστε να προλαβαινει να αυξανεται και η βιολογια μας.
2)εφοσον παρω μετρησεις και ειμαι σταθερος σε τιμες αλλα και μηδενικος σε αμμωνια,μπορω να βαλω γαριδες απο τωρα?καλυτερα θα ηταν να περιμενεις να ωριμασει μερικους μηνες το ενυδρειο....
βεβαια με μερικα πολυ ευκολα ειδη οπως τσερυ-αμανο...ισως κια να μην εχεις προβλημα...αλλα..ποιος ο λογος να βιαζεσαι??
4)υπαρχει συγκεκριμενο ειδος γατοψαρου που δε μεγαλωνει και να μπορει να ζησει σε 40-45 λιτρα ενυδρειο?Το ρωταω γιατι εχω αμμωδη επιφανεια και επισης το ph(μονο αυτο μπορω να μετρησω τωρα)ειναι 7,4οχι..τα κοινα ειδη θελουν περισσοτερα λιτρα...
α)6 με 8 νεον,2 μικρα γατοψαρα-εαν τα σηκωνει και μικρα- και 2 γαριδεςλιγα τα λιτρα σου
β)3-4 γκαπυ,1 αρσενικο με 2-3 θηλυκιες,2 γατοψαρα,2 γαριδες και ισως κανα 2 σαλιγκαρια εαν δεν μου την κοπανησουν και τα κυνηγαω στο σαλονι)ειδη με αντιθετες απαιτησεις...μονο γκαπυ και γαριδες..
|