Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #45  
Παλιά 21-12-09, 04:15
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlos2003 Εμφάνιση μηνυμάτων
...θα το κοιτάξω και γω αν και πλέων δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο απο το να αρχίζω μετά απο λίγο καιρό που θα φανεί το μέγεθος να....χαρίζω!!!!!!!! Αν φτασεις σε αυτο το σημειο, γιατι να χαρισεις? Τα ψαρια για να εκτιμηθουν και να προσεχτουν πρεπει να πληρωθουν.

Δεν ξέρω για άλλες διαφορές θα κοιτάξω όμως γιατί κάτι υπάρχει ... Το μόνο που παρατήρησα στο κατάστημα είναι το οτι ενώ είχε 2 ακόμα ενυδρεία με σκαλάρια αυτά τα είχε σε ξεχωριστό τανκ περίπου 30 ψάρια και ήταν όλα ακριβώς το ίδιο δεν είχαν δηλαδή διαφορετικά χρώματα όπως τα σκαλάρια στα άλλα δύο τανκ, αλλα ήταν όλα ακριβως ίδια... Φυσικο ειναι να ηταν ξεχωρα αφου ηταν απο την εισαγωγη που εγινε κατα παραγγελια και "κρατημενα".
συν το ότι στην παραγγελία έγραφε ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ του ψαριού, οπότε άν μου έδωσαν κάτι άλλο θα μιλάμε βέβαια ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ εκ μέρους του καταστήματος..... Εδω εχεις παρεξηγησει μαλλον τα στοιχεια που αναγραφονται στη λιστα παραγγελιας. Το μεγεθος 6-7 εκ που αναγραφοταν ειναι για το μεγεθος των ψαριων κατα τη στιγμη της πωλησης για να γνωριζεις σαν αγοραστης το μεγεθος του ψαριου που θα φτασει στα χερια σου και οχι το τελικο μεγεθος που φτανει το ψαρι.
Δεν ειναι προφιλ με πληροφοριες για το ψαρι, η λιστα παραγγελιας

Άν και με αυτό που λέει ο Σπύρος,πάλι ψιλομπέρδεμα είναι,
"...εν θα ειναι και ασχημα να ειναι wild αλλα οταν ειχε αναρτησει τη λιστα παραγγελιας το καταστημα, ειχα κανει δημοσια ερωτηση για το ποια ειναι wild και απαντησε μονο αυτα που εχουν χαρακτηρισμο "wild" ή WF και αυτα δεν εγραφαν κατι αλλο παρα "rio negro"...."
Ειναι απλο ειχα ρωτησει :
1. Στο L-183, ο χαρακτηρισμος "WF" τι σημαινει?
2. Ολα τα ψαρια ειναι εκτροφης εκτος αυτων που χαρακτηριζονται ως wild?


Και η απαντηση

1. Wild
2. Ολα τα ψαρια ειναι εκτροφης εκτος αυτων που χαρακτηριζονται ως wild.


Γιατί η επικεφαλίδα στα συγκεκριμένα είδη που είχαν τη δυνατότητα να φέρουν σε αυτή την παρτίδα ήταν "WILD DISKUS AND ANGELS".
Απο κάτω δεν αναφερόταν κανένα είδος Δίσκου, και αναφέρονταν 3 είδη Σκαλαρίων μεταξύ των οποίων και τα μικρά των οποίων ανέφερε και το τελικό μέγεθος....
Εδω εχεις δικιο
. Στον τιτλο της κατηγοριας των ειχε τον χαρακτηρισμο wild και οχι στα notes οπως σε αλλες κατηγοριες.
Ας ελπισουμε οτι ειναι leopoldi ή αν ειναι scalare τουλαχιστον να εισαι απο τους τυχερους που δεν εχουν απωλειες τετρας εφοσον τα ταιζουν καλα.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fotis_k Εμφάνιση μηνυμάτων
Mε ολη την καλη διαθεση αλλα αυτο εμεις το επικροτουμε?Δεν ειναι παρανομο?Ειναι ωραιο να περνουμε τα ψαρια απο την φυση ενω υπαρχουν τοσα αλλα εκτροφης?
panos-alex/polis και fishme1 σε καλυψαν.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 21-12-09 στις 04:15 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01656 seconds with 10 queries