Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-12-09, 23:55
Το avatar του χρήστη garfield
garfield Ο χρήστης garfield δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην garfield
Προεπιλογή

Καλησπέρα,
δεν ξέρω τι είναι θα τα βγάλω φωτογραφία! Βέβαια, στο πετ σοπ όταν πήγα και είπα ότι έβαλα θερμοστάτη στο μονομάχο μόνο πυ δεν με πλάκωσαν στρις σφαλιαρες. Θα πεθάνει το ψάρι σου κοπέλα μου!!!! Έτσι είπαν! 18 βαθμοί είναι αρκετοί... και γι αυτό δεν έβαλα παραπάνω την θερμοκρασία! Ουφ αμάν!!! Πάλι καλά δηλαδη που δεν τους άκουσα και έβαλα τον θερμοστάτη, θα τον έψαχνα τον καημενούλη μου!
Σχε4τικά με τα άλλα ψάρια τώρα. Καμία άλλη απώλεια δεν είχα. Βέβαια γέννησαν.....ένα αρσενικό υπάρχει και τα άλλα είναι θηλυκά και ο μονομάχος. Αυριο θα πάρω για μετρήσεις.
Δεν μπορώ να τα δώσω πίσω και εκτός αυτού μου τα έφερε σε μπουκαλάκι νερού...τι να έκανα??? Αν μείνουν μαζί δεν γίνεται ε? και αν αναγκαστώ να αλλάξω τον μονομάχο σε τι μέγεθος δεξαμενή να τον βάλω??
Να ρωτήσω και κάτι για άλλο ψάρι, αλλά για να μην κάνω έξτρα τόπικ και σας ζαλίζω. Έχω έναν όσκαρ μαζί με έναν γλείφτη σε ένα ενυδρείο από αυτά που είχε το καρφούρ φέτος. Ο όσκαρ μπορείτε να μου πείτε , είναι γενικά τόσο "τσίτα τα γκάζια" όπως είναι ο δικός μου???? Μιλάμε, τα φυτά είναι όοοολλλη την ώρα σε άλλη θέση , μετακινεί ένα ναυάγιο που έχω μέσα, όταν γυρνάω σπιτι και ανοίγω φώτα πάει κι χτυπάει τον θερμοστάτη στο τζάμι για να τον ταίσω και άμα δεν το κάνω το κάνει πιο δυνατά. Επίσης μερικές φορές ενώ βλέπω τηλεόραση ακούω ένα γκντουπ και είναι ο όσκαρ που πηδάει ενάντια της λάμπας. Όλα έτσι είναι, ή έτυχα στο τρελό??
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01299 seconds with 10 queries