sifnos ειναι μεσα στη δουλεια μου να βλεπω τις τιμες που δινουν οι συναδελφοι καθως κ πως τις βγαζουν...ως προς το γεγονος οτι το ροντε το χρεωνουν με το τετραγωνικο σχεδον ολοι υπαρχουν 3 πιθανοι λογοι (αυτη η αποψη ειναι ακρως υποκειμενικη τονιζω-οποτε αν ειναι καποιος να κατηγορηθει αυτος να ειμαι εγω

) 1) δν εχουν εξελιχθει στο αντικειμενο αρκετα (σεμιναρια κτλ) και εχουν μεινει στο κλασσικο τετραγωνικο μετρο 2) βγαζουν μια τιμη σχεδον στη τυχη εκεινη τι στιγμη (μη γελατε-το εχω δει αρκετες φορες!)

3)μεγαλυτερη χρεωση
το καλο ειναι να πας σε εναν απο αυτους και να του πεις οτι θελεις ροντε μονο στις 3 πλευρες (πως ακριβως θα σου χρεωσει το τετραγωνικο? θα τριγωνισει το τζαμι?

και αμα του πεισ οτι θελεις μονο στις 2 η στη 1 πλευρα ροντε πως θα σου βγαλει τιμη??)επετρεψε μου να απαντησω επειδη το ξερω... θα το κοιταξει και θα σου πει: ελα μωρε δν ειναι τπτ αυτο δωσε ενα 20αρικο και φυγε!

δν τα λεω για να ανεβασω τν εαυτο μου...
ξερω οτι ειμαστε ακριβοι στη δουλεια μας...αλλα ειμαστε γνωστοι για τη σωστη δουλεια! και παντα χρισημοποιουμε οτι υλικο καλυτερης ποιοτητας υπαρχει... (πχ οι σιλικονες μου για ενυδρεια ειναι απο γερμανεια πιστοποιημενες μονο για ενυδρεια με iso)
παντα φιλικα ολα αυτα και συγνωμη αν ξεφυγα σε καποια σημεια
-------------------------
παραθετω τα στοιχεια του καταστηματος:
αχιλλεως 118 παλιο φαληρο
2109855025
http://www.lymperis-glass.gr/
συντομα θα προσθεσω και photo ενυδρειων στο site μας