Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-12-09, 08:03
Το avatar του χρήστη thanasis76
thanasis76 Ο χρήστης thanasis76 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΣΥΡΟΣ!!!
Προεπιλογή

καλημερα!!! χωρις να ξερω το σπιτι σου, σε τι οροφο εισαι και που θα βαλεις το ενυδρειο θα σου αναφερω για το δικο μου....
φτιαχνοντας κι εγο το δικο μου ενυδρειο με κιχλιδες αφρικης 360 λιτρα και κανοντας το πραγματικα νταμαρι απο την πρωτη στιγμη μπορω να σου πω οτι τον τονο τον επιασα κι εγω... και δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα....
να αναφερω επισης οτι το σπιτι μου ειναι με ξυλινο πατωμα ( χωρις μπετον απο κατω) σε καστανιες και ειναι στον πρωτο οροφο, κατι που δειχνει οτι το ενυδρειο ηταν καθαρα μονο πανω στις καστανιες κοντα στον τοιχο φυσικα και εδω και 2 χρ. περιπου δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα....
μπορει να πουν μερικοι δεν ειχε μεχρι τωρα η οτι κι αν κανει σεισμο?? οποτε θα απαντησω οτι αφου σε 2 χρ δεν εγινε κατι , γιατι να γινει τωρα... και δευτερον αν γινει σεισμος... ασ σωθω εγω και βλεπουμε για το ενυδρειο....
καλη συνεχεια στο ενυδρειο σου και για να εχεις και μια γνωμη πιο σωστη πηγαινε τα σχεδια του σπιτιου σου σε ενα μηχανικο και θα σου πει... εμενα παντος ο μηχανικος μου μου εδωσε το ελευθερο...

Page generated in 0,01317 seconds with 10 queries