Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-11-09, 18:23
Το avatar του χρήστη Pleco
Pleco Ο χρήστης Pleco δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Κορυδαλλός
Προεπιλογή

Λοιπόν αγαπητοί φίλοι , επειδή λόγω ατυχήματος που λίγο έλειψε να μου καταστρέψει το γραφείο του γιου μου , δεν υπάρχει - όπως προανέφερα - εφεδρικό ενυδρείο , ούτε θερμοστάτης , γιατί έχω 2 ενυδρεία και κάποια στιγμή τον χρειάστηκα κι αυτόν , αποφάσισα το μικρό - γιατί ένα και μόνο ένα βρήκα- να κολυμπήσει στα βαθιά... Έτσι με μεγάλη προσοχή έβγαλα τα υλικά του φίλτρου και τα τοποθέτησα σε κουβά με νερό ενυδρείου , μήπως και υπήρχε κάποιο ψαράκι μέσα σε αυτά. Αφού κατέβασα τη στάθμη του νερού φάνηκε ο μάγκας που είναι μια χαρά σχηματισμένος και έχει ήδη και το μπρονζέ χρώμα των aeneus(δεν είναι κατάμαυρος). Περνούσε από το ένα διαμέρισμα του φίλτρου στο άλλο και μας κούρασε αρκετά... Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κυρίως δεξαμενή μαζί με την λοιπή οικογένεια και δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Πολύ σύντομα θα ανεβάσω και τις πρώτες φωτογραφίες του Πάντως έχει προλάβει να αναπτυχθεί αρκετά , οπότε πρέπει να έχει μέινει καμιά δεκαριά μέρες μέσα στο φίλτρο... Έτσι υπολογίζω βέβαια χωρίς να έχω δει ξανά νεογέννητο corydoras. Γέννες πολλές , αυγά πολλά , αλλά ποτέ δεν τα απομάκρυνα από το ενυδρείο κι έτσι μετά από μερικές μέρες απλά δεν υπήρχαν πια...
Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες συμβουλές !!!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01378 seconds with 10 queries