Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andreas213
φιλε μου μην χρησιμοποιησεις γεννηστρα.αστα και οταν θα μεγαλωσουν θα βγουν απο μονα τους.εξαλλου στην φυση δεν επιβιωνουν ολα.τα δυνατα και οι πιο μαγκες θα τα καταφερουν.
|
Πως θα βγει από το φίλτρο; Τώρα που είναι μικρό πέρασε από τις τρυπούλες, μετά που θα μεγαλώσει, αν μεγαλώσει, από που θα βγει; Θα κολήσει την βεντούζα και θα πάει πάνω από το φίλτρο;
Στην φύση δεν υπάρχουν φίλτρα να τα ρουφάνε..
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pleco
Δυστυχώς δεν έχω πια εφεδρικό ενυδρείο , γιατί λόγω διαρροής πετάχτηκε . Γεννήστρα βέβαια μπορώ να πάρω τη Δευτέρα , αλλά έχω κι άλλες απορίες στο μυαλό μου για το εγχείρημα . Πώς θα τα καταφέρω να τα βγάλω από το φίλτρο πχ . Έχω μικρή απόχη που χωράει , αλλά σκέφτομαι μήπως βγάζοντας τα υλικά (πρώτο είναι ένα σακούλι με siporax , πάνω στο οποίο τα είδα κιόλας , τρύπιο μάλιστα σε ένα σημείο) τα βγάλω κι αυτά από το νερό χωρίς να το καταλάβω , αν είναι χωμένα κάπου...Εκεί που βρέθηκαν έχουν καμία τύχη να μεγαλώσουν λίγο ακόμα με το σκεπτικό ότι τα γατόψαρα τρέφονται με τα υπολείμματα ?
Ακόμα έχω να αντιμετωπίσω και το πρόβλημα της αλλαγής νερού. Τη Δευτέρα πρέπει να κάνω αλλαγή. Δεν ξέρω πότε γεννήθηκαν αυτά , γιατί τις τελευταίες 15 μέρες είχα συνέχεια αυγά , οπότε δεν ξέρω αν έχουν επιζήσει άλλης αλλαγής. Φοβάμαι μήπως κατεβαίνοντας το νερό αυτά μείνουν κολλημένα ή στριμωγμένα στα υλικά και έξω από το νερό...
|
Ναι, μπορεί να μεγαλώσουν και άλλο εκεί που είναι, αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να τα πάρεις. Εγώ αυτό θα έκανα πάντως. Με την μικρή απόχη και με πολλή υπομονή. Στην αρχή θα φοβηθούν και θα κρυφτούν μετά θα τα πιάσεις. Και μετά η αλλαγή νερού.