Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #60  
Παλιά 23-11-09, 20:48
Το avatar του χρήστη almost
almost Ο χρήστης almost δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 23-11-2009
Περιοχή: Ελλάδα
Μηνύματα: 892
Προεπιλογή

Το Classic πιστεύω ότι ήταν είναι από τις πρώτες επιλογές χρηστών της Eheim.
Τα έχω δουλέψει χρόνια, μέχρι πρόσφατα είχα ένα 2213 σε ένα 80ρι, ούτε θυμάμαι από πότε το έχω, το οποίο το άλλαξα με ένα 2215 γιατί θα κάνω το 80ρι θαλασσινό. Το μικρό θα το βάλω στο σε ένα 450lt να τροφοδοτεί το UV.

Είναι από τα πλέον αξιόπιστα (και τώρα πιο φθηνά) φίλτρα.
Λίγο προσπάθεια θέλει για να πάρει μπρος την πρώτη φορά (έχουμε πιεί νερό).. και ίσως καμιά τσιμούχα (κάδου) μετά από καμία 5ρια χρόνια και όλα ο.κ.
Είναι σκυλί, το προτείνω ενεπιφύλακτα.

Τα Ecco 2234 τα έχω σε 2 ενυδρεία 170lt (Panorama 100).
Τα είχα αγοράσει τότε γιατί είχαν τον επαναστατικό μοχλό (για την εποχή) με τον οποίο γέμιζες τον κάδο και γλίτωνες το μοναδικό πρόβλημα των classic. Κανονικά θα έπρεπε να τα έχω πετάξει γιατί έχω αλλάξει και στα 2 τουλάχιστον από 3 φορές τα αυτάκια (στα πρώτα μοντέλα είχαν βγει προβληματικά και δεν άντεχαν την πίεση για την αναρόφηση, τώρα τα έχουν αλλάξει και είναι ανθεκτικά).
Η διαφορά τιμής με τα classic δεν ανταποκρίνεται με τη διαφορά ποιότητας (στα δικά μου της πρώτης σειράς σίγουρα, αλλά και σήμερα δεν πιστεύω ότι θα τα ξανααγόραζα).

Το prof3e 2078 το έχω από πέρισυ τον Οκτώβριο. Όλα τα ηλεκτρονικά του δουλεύουν μέχρι ώρας τέλεια, έχει μοχλό πλήρωσης του κάδου και ηλεκρονική ανίχνευση του αέρα, πολύ καλό κλείσιμο του κάδου και πιστεύω ότι αυτό που υπόσχεται ως το καλύτερο φίλτρο τηε Eheim το καλύπτει άνετα.

Όταν έχει όμως να ανταγωνιστεί μια διαχρονική αξία όπως τα classic πάνω στα οποία εδραιώθηκε το όνομα της Eheim, πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για να το ψηφίσω ως το καλύτερο (εντυπωσιακότερο σύγουρα).
Άρα ψηφίζω Classic.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01622 seconds with 10 queries