Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-11-09, 09:28
Το avatar του χρήστη harris samos
harris samos Ο χρήστης harris samos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Σαμος
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην harris samos
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από uptight Εμφάνιση μηνυμάτων
Βρε παιδιά όταν λέτε βγάλε τι εννοείτε ακριβώς... Τα παίρνουν πίσω τα μαγαζιά; Τον πλεκο τον έχω πάντως αρκετό καιρό και δεν έχει δείξει κάτι περίεργο. Και ομολογώ ότι δεν είχα ξανακούσει ότι δεν πάνε με τα γκάπις. Ποιος θα μου τρώει τις άλγες μετά; (Έχω αρκετές! Τα τζάμια μου θα γίνουν εντελώς πράσινα άμα τον διώξω...)

Ο πλέκο μπορεί να φάει τα μικρά γκάπις; Εγώ νόμιζα ότι είναι χορτοφάγος, αφού μάλιστα μου'χανε δώσει και ταμπλέτες άλγης για να μην φωμολυσάει. Και δεν έχει μεγαλώσει ούτε ένα εκατοστό, είναι περίπου 6 εκ. από τότε που τον πήρα. Είναι σίγουρο ότι θα γίνει τερατάκι;

Α, και παρεμπιπτόντως, όλα εκτός από την αμμωνία τα μετράω με στικς. Μου είναι λίγο πολυτέλεια τα τεστάκια των 20Ε το ένα...
άκου μια λύση
άνοιξε μια αγγελία και χαρισετα η ανταλαξετα με 2 3 μηλοσαλιγκαρα κάνουν και δουλειά όχι σαν τον pleco καλύτερη
σταματα να ρίχνεις αλάτι
νεράκι και αντιχλωριο όπως κανεις κάθε τόσο μίκρηνε τα λίτρα στης αλλαγές για να μη πέσει η αλατότητα του νερού απότομα
νομίζω ότι ο πειραιάς έχει αρκετά σκληρό νερό
για να βάζεις αλάτι πρέπει να το μετράς όχι κουτουρού το πως ζούνε είναι και ένα θαύμα άμα σε κάθε αλλαγή βάζεις αλάτι
άσε που τα φυτά πάνε περίπατο
πάρε και μπόλικο κερατοφιλο μετά από κάνα μηνα και νομίζω είσαι κομπλέ

Page generated in 0,01333 seconds with 10 queries