Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jasperaki81
Ειναι λιγο οφ τοπικ αλλα μου ειπανε οτι το fresh water kit api που πουλανε στο e bay. δεν ειναι καλα και οτι τα τεστ εχυον ημερομηνια ληξησ..που το καταλαβαινεις απο την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ που φενετε καπου στο barcode?an den κανω λαθος.Οτι απο την ημερομηνια παραγωγης το τεστ ειναι καλο για καποια χρονια (3-5 χρονια) και οτι αυτα στο ebay που ειναι τοσο φτηνα (απο αγγλια τα περισσοτερα) ειναι ΛΗΓΜΕΝΑ .
Μπορεις να κοιταξει ποτε ειναι η ημερομηνια παραγωγης σε παρακαλω να μου πεις γιατι παραλιγο να παρω κ εγω με 25 ευρω αλλα μου ειπαν ετσι κα ιδεν τα πηρα.Τα αγορασα 70 ευρω ολα τα τεστ της ΑΠΙ...
Ευχαριστω!
|
Από Αγγλία τα πήρα και εγώ, κατά πάσα πιθανότητα αυτό που άκουσες είναι μια ακόμα μούφα των απανταχού πετσοπ για να σκάμε χοντρά λεφτά. Για το χαβαλέ πήρα και δανεικά τεστ σε στικ και δοκίμασα και τα 2(στικ και υγρό), δεν είδα διαφορά στα αποτελέσματα, οπότε μην ακούς τι σου λένε.
Να πω ακόμα, ότι στα μπουκαλάκια γράφει LOT 17A0709, LOT 26A0609, αν λέω σωστά ημερομηνία παραγωγής είναι Ιούλιος-Ιούνιος 2009.
Άρα μούφες άκουσες, εκτός και αν παίζει ρόλο και από ποιόν χρήστη του ebay αγοράσεις...