Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-11-09, 14:48
drbig Ο χρήστης drbig δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: ΣΑΛΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ
Προεπιλογή

Ευχαριστώ για τα σχόλια. Να διευκρινήσω καποια πράγματα που μάλλον παρανοήθηκαν!
1) εχω 2 φιλτρα. το μανίσιο 100 lt/h, και της ΕΗΕΙΜ poy αγόρασα με 160lt/h.
2) Τον Γιωργάκη δεν τον παίρνει πίσω ο κουνιάδος μου (τον φωνάζουν χτικιαρη εκει γιατι ήταν ο πιο αδύνατος απο τους 5 clown) και φαίνεται οτι έχει παρέα τώρα (κάνει παρέα με τους pangasius και με τα Glass catfish)
3) εχει 1,5 μηνα που η αμμωνία μου ειναι 0 , κανω test καθε 2-3 μερες.
Α ναι και οι πεστροφες ήταν παλί danios αλλα μοιάζουν με πέστροφες (επισεις ήταν ψέιρες και αυτες)
Θα μπορούσα ίσως στο μεγαλύτερο να πάρω 4 ακόμη loaches για να γίνουν κοπάδι?
4) Τα χαζά διακοσμητικά δηλαδή 3 ψέφτικα φυτά ενα τρυπιο βαρέλι και ένα βυθισμένο πλοιο χρησίμευσαν στο ότι έγιναν φωλιές για τα ψάρια. Μιας και δεν έιχα φυσικο τοπίο δηλ. φυτεμένο τα ψάρια βρήκαν καταφύγιο μέσα σ' αυτά, (Ειδικα ο Σταύρος (Pleco) που είναι υποχθόνιος τύπος , και την πέφτει παρέα με το albifron)

Επίσης, θα υπάρχει πρόβλημα που τα ψάρια δέν είναι του ιδιου habitat? (Αυτη την στιγμή φαινεται να είναι καλα μαζί αλλα, δεν ξερω πως θα συμπεριφερθούν όταν μεγαλώσουν)

Είναι φυσιολογικό που ο clown, τα pangasius, και τα glass catfish κάνουν παρέα?
Είναι φυσιολογικό που ο ένας pangasius πηδάει έξω απο το νερο και κατέληξε μία φορά στο πάτωμα?
Επισης μεσα σε 3 εβδομάδες ο ένας άγγελος εγινε 4 φορες το μέγεθος του άλλου, και μάλλον είναι ο alpha μέσα στο ενυδρίο.... Αυτό δεν είναι επίσης abnormal?
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01408 seconds with 10 queries