Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-11-09, 23:08
Το avatar του χρήστη neos
neos Ο χρήστης neos δεν είναι συνδεδεμένος
Support Team

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή Προσωπικά...

... βρίσκω το εγχείρημα πολύ ενδιαφέρον! Ένα ενυδρείο χαμηλών απαιτήσεων σημαίνει λιγότερος εξοπλισμός, μικρότερη ανθρώπινη παρέμβαση και συνεπώς, κατά τη γνώμη μου, καλύτερη προσομοίωση ενός φυσικού συστήματος. Επίσης ένα τέτοιο σύστημα μπορεί να μην είναι αισθητικά άρτιο αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα και υποδεέστερες συνθήκες διαβίωσης για τα ψάρια και τους υπόλοιπους οργανισμούς.
Δε νομίζω όμως ότι πρόκειται για το ενυδρείο του "τεμπέλη". Μπορεί να απαιτεί λιγότερη δουλειά σε εργασίες και ρουτίνες "καλωπισμού" αλλά σίγουρα απαιτεί μεγάλη προσοχή, συνεχή παρατήρηση, μετρήσεις και φυσικά εμπειρία για να στηθεί και να λειτουργήσει σωστά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Νομίζω ότι αυτό το τελευταίο σχετικά με την εμπειρία που απαιτείται, κάνετε πολύ καλά οι εμπειρότεροι που το αναφέρετε επιτακτικά κάθε φορά που ανακύπτει τέτοιο θέμα, ώστε να μη θεωρήσει ο καθένας που βαριέται τις αλλαγές νερού και τη φροντίδα του ενυδρείου του ότι οι τακτικές ρουτίνες είναι μια υπερβολή που μπορεί με ελαφριά την καρδιά να αμελήσει...
Ευχαριστούμε για την παρουσίαση
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01336 seconds with 10 queries