Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-11-09, 12:34
velocity Ο χρήστης velocity δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Cyprus
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην velocity
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xontros Εμφάνιση μηνυμάτων
Για την ακρίβεια ήθελα να γίνω αστροναύτης , αλλά δε με δεχτήκανε στη NASA, και βγάζω τα απωθημένα μου στα ψαράκια! Χαχαχα!

Jimi, όντως, δεν ήτανε όλα στην ύλη της 3ης Λυκείου, τα περισσότερα τα βρήκα στο wikipedia, παρ' όλα αυτά, το θυμάμαι ότι κάτι κάναμε για συγκεντρώσεις ασθενών οξέων και βάσεων σε διαλύματα.. Τόσα χρόνια έχουν περάσει, αλλά έχω μνήμη ελέφαντα, εε? Και μάλιστα, θυμάμαι ότι σου έδινε τη σταθερά Ka, και έπρεπε να βρεις πόσο πρέπει να ρίξεις για να γίνει το pΗ όσο σου ζήταγε, και έβγαινε μια εξισωσούλα που κατέληγε μάλιστα και σε τριώνυμο! Δεν τα κάνετε πια αυτά? Εμείς 1η δέσμη (το 1999 που έδινα), νομίζω ήτανε και "SOS" τα διαλύματα!

Πάντως, όπως και να έχει, κάπου στα παραπάνω έχω κάνει λάθος! Αυτό το καταραμένο 3.65 γιατί να μη βγαίνει 3? Μήπως παίζει ρόλο και η διαλυτότητα του Ca(HCO3)2?

Εξακολουθώ λοιπόν να ψάχνω για βοήθεια από κάποιον πιο σχετικό από εμένα (μετά το Λύκειο, δεν ξανα-ασχολήθηκα ποτέ με χημεία!), να το διορθώσουμε για να μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να το έχει σα reference!
Θα μπορούσες να γίνεις απλά Νάυτης
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01355 seconds with 10 queries