Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-11-09, 13:47
jasperaki81 Ο χρήστης jasperaki81 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: palio faliro
Προεπιλογή

σε ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση.
ΝΑΙ μοιαζει σαν να ειναι βαμβακι εκει στην ουρα.Λες και καποιος εσπρωξε την ουρα προς τα πανω και μαζευτηκε.Μοιαζει σαν λιγο βαμβακι μαζεμενο....
Τι ειναι?Ο πετσοπας λεει οτι βαζει φαρμακο...μαλλον για μυκητες εννοει...
Να του πω κατι αλλο να βαλει...η εστω να πηγαινω εγω και να του βαζω?δεν θα επηρεασει και τα αλλα ψαρια?????και τελικα πεθαινουν αν δεν βαλεις φαρμακα???το λεω γιατι πεθαναν και αλλα ψαρακια...να ειναι απο αυτο?????
-------------------------
ειχα 2 silver shark αλλα ηταν πολυ καλα ψαρια δεν ενοχλουσαν κανεναν.
Πηρε ο αντρας μου 6 πλατυ αλλα το 1 πεθανε....και αλλο ενα ειναι ΠΕΡΙΕΡΓΟ...καθετε στο βυθο συνεχεια.Μετα παει ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ και κολυμπαει παει πανω πανω,,,ξανα στο βυθο.και ο τροπος που κολυμπαει ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ...πολυ αποτομες κινησεις..Εκεινο που πεθανε το βρηκα στο πατο ΦΑΓΩΜΕΝΟ,γιατι εκεινες τις ημερες πηρε ο αντρας μου παλι 4 νεα ψαρια.Μοιαζαν με γατοψαρα(συνεχεια τρωγανε απο κατω, και απο πανω αλλα κολλαγανε και στο ξυλο)τα δυο ηταν μπλε και τα αλλα δυο ασπρα πολυ λεπτα και ευκινητα αλλα διαολια.Επιτιθονταν στο σκαλαρι του τσιαμπαγαν την ουρα.Τα εδωσα πισω στο πετ σοπ.αλλα ηδη ειχε πεθανει το ενα πλατυ.
οποτε εχουμε και λεμε.
1 σκαλαρι της φωτο.
1 σκαλαρι καινουργιο μαυρο.
2 silver shark
5 platy.
Μαλλον δεν ειναι καταλληος συνδιασμος , αν και αυτα μονο τα ψαρακι ηταν αρμονικα εκει μεσα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jasperaki81 : 08-11-09 στις 13:47 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01367 seconds with 10 queries