Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Kotsos
Νομίζω ταίζεις λίγο... Τουλάχιστον εγώ ταίζω πολύ περισσότερο... Χοντρικά πρέπει να ρίχνεις όσο μπορεί να φάει μέσα σε 1-1μιση λεπτό... Και μια μέρα νηστεία... Ξέρω ότι το στομάχι του είναι ίσο με το μάτι του. πόσο περισσότερο να φάει? τρώει 3 bloodworms κάθε μέρα.
Πόσο θόρυβο κάνει?? Το δικό μου ούτε που το ακούω... Ε τώρα να σου πώ σε ντέσιμπελ? είναι ένα πολύ ήπιο βουητό για το ανθρώπινο αυτί. Τι φίλτρο έχεις εσύ?
Αν τον βλέπεις να δυσκολεύεται στο κολύμπι, ή αν δεν υπάρχει στάσιμο μέρος και αναγκάζεται συνέχει να κολυμπάει, τότε χαμήλωσε λίγο την ροή... Δεν υπάρχει τελείως στάσιμο μέρος αλλα μπόρει να κολυμπάει πολύ άνετα. Δεν μπορεί όμως να δημιουργήσει φωλιά. Είναι κακό αυτό? Το φίλτρο δεν έχει ρυθμιστή ροής. Έκανα μια δική μου πατέντα με πλαστικό ποτήρι και την μείωσα αρκετά.
|
Δεν ξέρω πόσο είναι το στομάχι του, αλλά εμένα τρώει 7+ φυλλαράκια το πρωί και καμιά 15-20 γκρίνταλ το βράδυ...
Εγώ έχω φίλτρο αμβούργου με ένα κυκλοφορητή eheim 300 λ/ω... Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα..
Καλό είναι να μειώσεις λίγο την ροή... Πρέπει να μπορεί να κάθεται και ακίνητος..