Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-10-09, 01:08
Το avatar του χρήστη jimz
jimz Ο χρήστης jimz δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Θεσ/νίκη
Προεπιλογή

Καλησπέρα σας,
μετά από 24ώρες και έχοντας το καπάκι ανοιχτό, το νερό έγινε λευκό, όπως διάβασα πρόκειτε για "Bacterial Bloom" και ότι θα φύγει με τον καιρό. Και υπάρχει μια περίεργη μυρωδιά σαν χημεικό εργαστήριο μου θύμησε... Επειδή το έχω δίπλα στο κρεβάτι το ενυδρείο λέτε να με βρούνε καμιά μέρα σαν τα ψάρια, ανάσκελα;

Αύριο το πρωί θα πάω να πάρω:
1. Sera Siporax για να βάλω μέσα στο φίλτρο μου,
2. Sera Aquatan για το νερό.

Βασικά το pH τεστ το πήρα μόνος μου χωρίς να ακούσω κανέναν. Απλά γιατί είδα εδώ ότι μηλούσατε γενικά για τα pH και λέω καλό θα είναι να έχω ένα.

Ένας φίλος, μου είπε να πάρω ταμπλέτες σπιρουλίνας; Υπάρχει κάτι τέτοιο; Θα κάνει τίποτε ή τζάμπα κόπος;

Το επίπεδο της αμμωνίας αν κατάλαβα καλά θα πέσει μόνο του με τον καιρό;

Τα υγρά τεστ της tetra πηγαίνανε κάνα 20ευρω το τεστ
1. NH3/NH4,
2. No2,
3. No3,
είναι λογικές οι τιμές ή μου τον πιάνουνε κανονικά;;; Αν είναι σωστές οι τιμές να τα δώσω, αλλιώς δεν μου αρέσει να με θεωρούνε και μλκ από πάνω...

Θέλω να πάρω και λάμπα για το ενυδρείο, τί προτείνετε με το σκεπτικό ότι αργότερα σκέφτομαι να πάρω κερατόφυλλο, αν δεν κάνω λάθος λέγετε που αρέσει στα guppies...

Τέλος ένας φίλος προσφέρθηκε να μου δώσει "μπόλι" από το ενυδρείο του, αλλά το ενυδρείο του έχει πιάσει πρασινάδα σε αρκετά σημεία και οπτικά όπως το βλέπω δεν μου γεμίζει το μάτι, λέτε να έχει ασθένιες και να το αποφύγω καλύτερα;;; Για τεστ και τέτοια όταν του είπα με κοιτούσε σαν εξωγήινος, δεν ήξερε τί ήτανε αυτά...

ΥΓ.: Εφαρμόζω τον 3ο τρόπο από το άρθρο "ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΙΑ (με αμμωνία)"
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01576 seconds with 10 queries