Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-10-09, 12:40
Το avatar του χρήστη harris samos
harris samos Ο χρήστης harris samos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Σαμος
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην harris samos
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgarask Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειναι καλο να ειμαστε υπευθυνοι απο μικροι ομως! Ο Χαρης εννοει οτι ειναι πολυ ενας μηνας για το καλο του ψαριου! Το οικονομικο ειναι πολυ σημαντικο στο να διατηρεις ενυδρειο - τουλαχιστον στην αγορα του ενυδρειου και του εξοπλισμου που χρειαζεται! Λυσεις υπαρχουν .. με ενα φιλτρακι, ενα θερμοστατη και ενα μεγαλο ταπερ! Δεν ειναι εμφανισημο αλλα οτι πρεπει για το ψαρακι!
Συνονοματε βαλε μια αγγελια αν καποιος του περισσευει ενα μικρο φιλτρακι και ενας θερμοστατης! Εχω κανει ξεκαθαρισμα στη ουτα με τα ενυδρειακα και δυστηχως δεν εχω να σου χαρισω να κανεις τη δουλεια σου (θα ψαξω ομως) αλλα ... ολο και καποιος θα εχει κατι που ... καθεται!! Το κοστος δεν θα ειναι τεραστιο και αβασταχτο ... ακομα και για καποιον 13χρονο! Αρκει να κανει καποιες θυσιες (ισως περικοπες στο χαρτζιλικι)..
γεια σου ρε γιωργο τα πες ολα αυτο ενα μεγαλο ταπερ και αληθεια μακαρι να ειχα ενα μικρο φιλτρακι να του το στειλω εγω γιατι ολοι κανουμε οικονομιες για το χομπι μας τουλαχιστον οσοι δεν τα εχουμε

Page generated in 0,01364 seconds with 10 queries