Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-10-09, 22:14
Το avatar του χρήστη panos1972
panos1972 Ο χρήστης panos1972 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαία, Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kalaxan Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάνο εύχομαι κάποια κάποια στιγμή να σου ανταποδώσω τη βοηθεια που μου παρέχεις στο ξεκίνημα μου.

- Όλοι μας εδώ το κέφι μας κάνουμε! Δεν έχει τι να μου ανταποδώσεις!
Κι εγώ φυτά και πολλά άλλα από αλλού τα πήρα! Αύριο μεθαύριο θα δώσεις κι εσύ σε άλλους! Τζάμπα πέρνουμε τζάμπα δίνουμε!

Οπότε δηλαδή αύριο μετά τη δουλειά αγοράζω ένα μικρό θερμαντήρα για αρχή μαζί με θερμότετρο,ίσως καμιά μικρή ριζούλα και σε παίρνω τηλ αν μπορείς να μου δώσεις τίποτις..

- Το θερμαντήρα ο panos-alex/polis δεν τον θεωρεί απαραίτητο (υπό όρους) και η γνώμη του, λόγω βαθμού εμπλοκής του με το αντικείμενο, σαφώς κι έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από τη δικιά μου!
Θερμόμετρο πάρε απλό (όχι αυτοκόλλητο) και φυσικά χωρίς υδράργυρο.
Δες πρώτα τι καλύπτεις με αυτά που θα σου δώσω και μετά αγόρασε φυτά! Αμαρτία!

Από τη μάνα του είχε μια πυρακτώσεως χωρίς μετασχηματιστή πάλι, και θεώρησα πως η 7Watt οικονομίας θα ήταν καλύτερη επιλογή..(άλλαξα και το καπάκι για να χωράει.
Είναι χωρίς κάποιον ανακλαστήρα(΄μονο ένα ευθύ κομμάτι αλουμίνιο έχει)..Μήπως έτσι έρχεται κάπως στα ίσα του?

- Έτσι όπως έχω σχηματίσει την εικόνα πας για αγορά φωτιστικού! Ή βάλε αγγελία, αφού κάνεις έρευνα αγοράς...
....
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
να προσθεσω..

αρκει το κομματι του κορμου που θα κοψεις να εχει και ενα τουλαχιστον φυλλο...
Έχεις δίκιο! Μου ξέφυγε!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos1972 : 23-10-09 στις 22:14 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01448 seconds with 10 queries