Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-10-09, 22:25
space4711 Ο χρήστης space4711 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από johnvolno1 Εμφάνιση μηνυμάτων
ΝΟ2 εχω πολύ. Αλλά δεν μηδενιζει το ατιμο....
Θα πάρει τον χρόνο του. Υπομονή,,,

με υγρα τεστ μετραω. για αμμωνια και νιτρωδη εχω τις ΑΡΙ. για νιτρικα (ΝΟ2) εχω ενα αλλο. Δεν θυμαμαι την μαρκα. Οχι tetra παντως.
Το ΡΗ ειναι πανω απο 7.
Να βγαλω τον ανθρακα? και τι να βαλω στο μισο αυτο κομματι? στο αλλο μισο εχω μονο ενα κιτρινο σφουγγαρι μεσα που ειχε απο την "μανα" του.
Βγάλε τον άνθρακα και βάλε βιολογικό υλικό ή μπλέ σφουγγάρι

Ψαρια ακομα δεν ξερω. και φοβαμαι οτι δεν ξερω και πως θα επιλεξω.....
Για σωστή επιλογή θα πρέπει να ξέρεις PH, ΚΗ, GH, και να διαβάσεις τις απαιτήσεις του κάθε είδους. Φιλική συμβουλή βάλε γκάπυ που είναι εύκολα σε συνθήκες νερού. Αρσενικά μόνο αν δεν θες αναπαραγωγές ή αν είσαι έτοιμος για να γεμίσεις και να χαρίζεις βάλε και θυλικά σε αναλογία 3 θυλικά με 1 αρσενικό.

Τα αληθινα φυτά τα φοβαμαι......Δεν θελω να μπλεξω με αληθηνα. Γιατι το λες αυτό? για τα καλα που προσφερουν? ή για ομορφια? μαλλον και για τα δυο ε?
Αυτο ειναι το τελευταιο που με απασχολει. Ασε που εδωσα 100 ευρω για την διακοσμηση.
Τα αληθινά φυτά εκτός της ομορφιάς τους παίζουν και πολύ σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση του ενυδρείου σου αφού καταναλώνουν Νιτρικά και Φωσφορικά. Αποτελούν φυσικές κρυψώνες για νεογνά σε περίπτωση αναπαραγωγής. Δεν θα μπλέξεις με λιπάσματα και CO2 αν βάλεις εύκολα φυτά. Υπάρχουν πολλά και είναι όμορφα.

Το τεστ το κρεμαστο ειναι για ενα μηνα.

Τα αλλα που ρωτας ( ph,kh,gh ) που δεν ξερω. Δεν τα μετραω. Πειράζει? ασε που εχω μονο στικακια για τετοια.
νομιζω ειχα μετρησει κατι κοντα στο 14.
Καλά είναι να ξέρεις ώστε να μπορείς να κρίνεις ποιά ψαράκια είναι κατάλληλα για το νερό σου.

Για ρίξε μια ματιά στα κόκκινα σχόλια
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01409 seconds with 10 queries