Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-10-09, 22:32
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tolis18gr Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια ADA το Amazonia 2 . Το πρόβλημα που έχω όμως έιναι οτι οι τιμές του νερού πέφτουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα (ph 5-5.5 kh 1, gh 2 μέτρηση με υγρά test της tetra) κάνω αλλαγή νερου 30% φτιάχνουν οι τιμές για μια ημέρα και την επόμενη είναι πάλι τα ίδια. Έχω αποσυνδέση την συσκευή co2 εδώ και 3 ημέρες τώρα αλλα δεν βλέπω να αλλάζει κατι.ψαξε στο ιντερνετ να βρεις τις ιδιοτητες του εν λογω υποστρωματος....μηπως εχει την ιδιοτητα να κατεβαζει σκληροτητες-πέχα? δεν το γνωριζω το προιον...
Ξέρω οτι με αυτές τις τιμές δεν είναι δυνατό να μείνουν ούτε φυτά αλλα ούτε και ψάρια ζωντανα γι'αυτο θα ήθελα τις απόψεις σας και τις προτάσεις σας ωστε να μπορέσω να ισοροπήσω τις τιμές του νερου.μολις λυσεις το προβλημα σου να θυμασαι οτι σε 20 λιτρα οιεπιλογες σου ειναι μηδαμινες....σου αρεσουν οι μονομαχοι?Και κατι τελευταίο το ένα το ξύλο εχει πιάσει ένα παχυ στρώμα γλίτσας απο το οποίο που και που ξεκωλάνε κομάτια της και πάωε και κάθονται επάνω στα φύλα των φυτών, θα έχουν πρόβλημα τα φυτα απο αυτό η είναι κατι που δε θα πρέπει να με απασχολεί;.
μυκητες ειναι μαλλον. δεν υπαρχει προβλημα...να αναρροφας τα κοματια που βγαινουν αν καθονται πανω στα φυλλα για να μη τους κοβει το φως...

Page generated in 0,01342 seconds with 10 queries