Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 17-10-09, 22:25
Το avatar του χρήστη panos1972
panos1972 Ο χρήστης panos1972 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 25-01-2009
Περιοχή: Περαία, Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 1.043
Προεπιλογή

Εγώ πάλι δε θα το ρίσκαρα με τίποτα!
Κι άν δεν φύγει εντελώς η όποια ουσία και κάνει τελικά άμεση (στα ζωντανά ή και τα φυτά) ή έμμεση (στη βιολογία) ζημιά;
Για ποιό λόγο άλλωστε να δοκιμάσουμε κάτι τέτοιο;
Χάθηκαν τα δοκιμασμένα υλικά;
Όσο και ακριβό να είναι ένα σφουγγάρι ενυδρείου πάλι είναι τόσο φθηνό που ο καθένας μπορεί να το αγοράσει ανα πάσα στιγμή!
Πάντως φιλολογικά και μόνο μιλώντας, μου φαίνεται πως το σφουγγάρι κουζίνας έχει πολύ πυκνή υφή σε σύγκριση με τα "δικά μας" σφουγγάρια!
Νομίζω πως δεν θα ΄χει καλή διαπερατότητα από το νερό και ούτε θα ευνοεί την ανάπτυξη της βιολογίας. (Εάν σκέφτεσαι να το βάλεις σε κανένα φιλτράκι!) Κι αυτό όχι μόνο μηχανικά, λόγω της υφής του, αλλά και με τον εμποτισμό του με διάφορα χημικά ακριβώς γι αυτόν το λόγο. Δηλαδή να ΜΗΝ αναπτύσει βακτηρίδια μέσα του.
__________________
...
Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απ’αλλού φερμένο
Δέν τ’αντέχουν οί άνθρωποι...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01585 seconds with 10 queries