Επιτέλους το 60λιτρό μου
ΕΣΤΡΩΣΕ! (μετά από 1 μήνα και 2 εβδομάδες περίπου)
Τελευταίες μετρήσεις (16/10/09):
ΝΗ3/ΝΗ4...: 0
pH...........: 7,6
KH...........: 10
GH...........: 14
NO2.........: 0
NO3.........: 25
Δυστυχός όμως καθ' όλη την διάρκεια του στρωσίματος είχα 3 απώλειες λόγω του
ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΥ ΙΟΥ,
ΟΞΕΙΑΣ ΑΡΧΑΡΙΟΣΥΝΗΣ. Όσοι διαβάσατε τα πρόσφατα threads μου γνωρίζεται τους λόγους.
Παρ' όλ' αυτά, αφού αποφάσισα να δώσω τα ψάρια που έμειναν πριν μακάριστουν και αυτά, θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν τρόποι ή μέσα για να δώ αν υπάρχουν επικίνδυνα βακτήρια ή ιοί που πιθανόν να αναπτύχθηκαν κατά την διάρκεια του στρωσίματος και πώς θα μπορούσα να τα/τους καταπολεμήσω
ΠΡΙΝ βάλω μέσα τους νέους μου φιλοξενούμενους.
-------------------------
Σας έβαλα δύσκολα? :P