Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-10-09, 13:46
Μάριος Ο χρήστης Μάριος δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Κύπρος, Λεμεσός
Προεπιλογή

Φίλε μου με συγχωρείς που θα είμαι σκληρός αλλά ο λόγος που πεθαίνουν τα ψάρια σου είναι ότι βασίστικες στα λεγόμενα ενός πωλητή για το πως θα συντηρείς το ενυδρείο σου.

1ον τα ψάρια σου δεν παίθαναν από έλειψη τροφής. τα ψάρια ζουν άνετα έως και 1 με 1.5 βδομάδα χωρίς τάισμα
2ον τα νιτρικά σου είναι ψηλά επειδή δεν αλλάζει τόσο συχνά νερό όσο το απαιτεί το ενυδρείο σου. Στη δικιά σου περίπτωση μάλον θα έπρεπε κάθε 2-3 μέρες να αλλάζεις συνέχεια, έχεις πολύ βαριά ψάρια για το ενυδρείο σου.
3ον όταν λέμε για ιχθυοφόρτηση δε μιλάμε μόνο για μέγεθος, αλλά και για βιολογικό βάρος (πόσο "βρώμικα" είναι) ευαισθησίες κλπ που διαφέρουν πολύ από είδος σε είδος.
4ον η κάθε ράτσα ψαριού έχει διαφορετικές απαιτήσεις από το ενυδρείο, στη δικιά σου περίπτωση τα μισά θέλουν κρύο νερό τα άλλα θε΄λουν ζεστό τα άλλα θε΄λουν μαλακό τα άλλα θελουν σκληρό, τα μέν θέλουν λίμνη κλπ. Με λίγα λόγια τα έχει κάνει αχταρμά ο "επαγγελματίας" και αν τώρα είναι εντάξει, ειδικά μετα το θάνατο των μισών, τα άλλα μισά θα πεθάνουν σίγουρα πριν της ώρας τους αν συνεχήσεις έτσι.

Σου συστήνω αν θες όντως και έχεις όρεξη να ασχοληθείς με το άθλημα διάβασε αρκετά και μην ανοίγεις συζήτηση με πωλητές πετ-σοπ. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα αυτοί που πουλάνε αεροπλάνα δεν είναι πιλότοι, πωλητές είναι, αν καταλαβαίνεις το συνηρμό μου όσο υπερβολικός και να είναι.

Τέλος θα σου ζητήσω συγνώμη για τη συμπεριφορά μου αλλά μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν ακούω τέτοια πράγματα...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01313 seconds with 10 queries