Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 03-10-09, 23:06
Το avatar του χρήστη Dimis
Dimis Ο χρήστης Dimis δεν είναι συνδεδεμένος
Διαχειριστής
 
Εγγραφή: 20-05-2008
Περιοχή: Μεγαρα Αττικης & Χαλανδρι
Μηνύματα: 3.889
Προεπιλογή

Τα καθαρα σου λιτρα οταν βαλεις και την διακοσμηση (χαλικι ριζες πετρες) θα περιοριστουν στα 35 οποτε δεν ειναι ευκολο να φιλοξενησεις κατι αλλο εκτος απο μονομαχο η γαριδουλες,αποκτωντας ομως εμπειρια με τον καιρο ισως μπορεις να φιλοξενησεις κατι περισσοτερο αλλα δεν ειναι επι της παρουσης.
Οποτε βρες καποιον που να εχει στρωμενο ενυδρειο και αυτος θα στιψει το σφουγγαρι του φιλτρου του μεσα στο ενυδρειο σου μπολιαζοντας το με τα οφελιμα βακτηρια,αμεσως τοτε μπορεις να βαλεις μεσα το ψαρακι σου και οχι να περιμενεις 2-3 εβδομαδες διοτι αν περιμενεις τοσο τα βακτηρια θα εχουν πεθανει απο ασητια τα καημενα.
Οποτε αφου διασφαλισεις μπολι απο καποιον που εχει στρωμενο ενυδρειο βρες εναν ομορφο μονομαχο και ενα apple snail η αλλιως 10 γαριδουλες ειτε αμανο ειτε τσερυ και παλι με αυτες μπορεις να βαλεις σαλιγκαρακι και βαλτα την ιδια μερα η την επομενη του μπολιασματος,βαλε πριν και μερικα ζωντανα ευκολα φυτα και καμια ριζουλα και εχεις κανει την ιδανικη αρχη...
Καλο ειναι να αγορασεις και τεστακια NH3 NO2 NO3 ωστε να παρακολουθεις και το νερακι του ενυδρειου σου.Αλλαγες νερου εβδομαδιαια 30-40% με προσθηκη αντιχλωριου.
__________________
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01546 seconds with 10 queries