Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-09-09, 14:09
Το avatar του χρήστη persival
persival Ο χρήστης persival δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Άγιος Νικόλαος - Ηράκλειο
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην persival Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην persival Send a message via Skype™ to persival
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από persival Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σας και πάλι και ευχαριστώ όσους έχουν μπει στον κόπο να απαντάνε και να μου δίνουν συμβουλές, οι οποίες τηρούνται στον μεγαλύτερο βαθμο, θα έκανα τα πάντα αλλά δυστυχώς εκτός απο την τρέλλα που με έπιασε τελευταία με τα ενυδρεία, υπάρχει και η οικονομική κρίση που κακά τα ψέμματα, μας κάνει τη ζωή δυσκολότερη... Ας πάμε όμως στο "ζουμί"

Έχοντας περάσει περισσότερο απο ένας μήνας, όλα (φτου φτου) βαίνουν καλώς στο ενυδρείο. Μερικά στοιχεία (που θα φανούν χρήσιμα παρακάτω στις ερωτήσεις)
PH: 7,5
GH: 22
KH: 10
No2: 0
Όλα τα νούμερα προκύπτουν απο το υγρό σετ της Sera, μια μέρα μετά την αλλαγή 40% νερού. Ψαροσύνθεση:
11 guppies (4m/7f και καμμιά 10αριά νεογέννητα), 4 molly (1m/3f) 3 platy (2m/1f) και 3 Pleco που ξέρω, πρέπει και θα φύγουν μόλις βρω να τα δώσω, τα λυπάμαι να τα επιστρέψω στο pet shop.
Θερμοκρασία 28 - 29c (εννοείται δεν έχω ενεργοποιήσει ακόμη θερμοστάτη)

Σήμερα το πρωί, πήρα το ενυδρείο ενός φίλου που ήταν ενεργό μεν, αφημένο στη μοίρα του δε... είναι το "Aquatlantis Aquadream 80". Ερωτήσεις τώρα (Καλό κουράγιο σε όσους απαντήσουν!)

1. Υπάρχει κάτι άλλο εκτός απο νεράκι του Θεού, το οποίο μπορώ να χρησιμοποιήσω για καθάρισμα? Κάτι έχει πάρει το μάτι μου για ξύδι, αληθεύει; Έχει πολύ βρωμιά...

2. Σκεφτομαι να μεταφέρω τα ψαράκια μου σε αυτό όταν είναι έτοιμο (καθαρό, μπολιασμένο, στρωμένο). Είναι ικανοποιητικό το μέγεθός του; (Μεικτά 90 λίτρα, δεν σκοπεύω να βάλω πολλά πράγματα πέρα απο μερικά φυτά για προστασία του γόνου)

3. Εφόσον είναι εφικτό να μεταφέρω εκεί τα ψαράκια, σκέφτομαι το μεγάλο (270lt) να το κάνω τύπου malawi, σύμφωνα με όσες παρουσιάσεις έχω δει είναι απλό για να στηθεί. Σκέφτομαι να πάρω πέτρες (βότσαλα) και άμμο απο την παραλία (Πλάκα Ελούντας, για όσους ξέρουν έχει πολύ πράμα!), και διάβασα οτι κάνουν. Θα συνεχίσω το διάβασμα όμως οποιεσδήποτε προτάσεις είναι πάντα χρήσιμες και θα εκτιμηθούν!

Ευχαριστώ και συγνώμη για το "σεντόνι"... !
Μάλλον έγινε κάποιο μπέρδεμα και πήρα απάντηση σε παλιότερο post
H γκαπίνα γέννησε επιτυχώς και εννοείται οτι γέννησε εκτος γεννήστρας. Καμμιά 10αριά, επέζησαν και είναι πλέον 2 εβδομάδων
Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στο τελευταίο post θα το εκτιμούσα.
Ευχαριστώ!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01611 seconds with 10 queries