Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #13  
Παλιά 16-09-09, 13:37
Το avatar του χρήστη Γιώργος Κ
Γιώργος Κ Ο χρήστης Γιώργος Κ είναι συνδεδεμένος
Δισκοπαθής
 
Εγγραφή: 06-02-2008
Περιοχή: Κολωνός
Μηνύματα: 9.496
Send a message via Skype™ to Γιώργος Κ
Smile

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mikele Εμφάνιση μηνυμάτων
MPRABO ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΨΑΡΙΑ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ...............
ΧΟΝΤΡΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ......ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΤΟΥ ΘΥΛΗΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΤΟΓΓΥΛΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ (ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ )
Οντως αυτο με τα πτερυγια ισχυει! Απο την πρωτη προσπαθεια αναπαραγωγης ξαφνικα το πτερυγιο του αρσενικου απο στρογγυλο εγινε οπως ειναι τωρα και μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andst87 Εμφάνιση μηνυμάτων
πολυ ωραιοι δισκοι!
ειναι ομως αρκετα μεγαλο το συγκεκριμενο ενυδρειο για αυτους?
Το ενυδρειο ειναι μικρο και δε συνησταται για δισκους! Ακομα και για ενα ζευγαρι μονο σαν γεννηστρα κανει (δηλ. προσωρινα να μεινουν εκει και μετα να μεταφερθουν - οταν πρεπει - στο κυριως ενυδρειο) δηστυχως δεν υπαρχει χωρος στο σπιτι που ειμαι για ενα μεγαλυτερο ενυδρειο ... Ειναι προσωρινα εκει "στριμωγμενα" οσο ειμαι και εγω "στριμωγμενος"! Φυσικα εχω φροντισει να εχει πολυ καλη φιλτρανση και οι αλλαγες νερου να ειναι πιο μεγαλες ... Θελει πολυ προσοχη σε τετοια μικρα ενυδρεια!
__________________

Gab at Facebook:
https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/
https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/
Knowledge is having the right answer
Intelligence is asking the right question
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01603 seconds with 10 queries