Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-08-09, 12:39
Το avatar του χρήστη Roi
Roi Ο χρήστης Roi δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Παλλήνη
Προεπιλογή Καθαρισμός Ενυδρείου για νέο ψάρι.

δεν ξέρω αν είμαι στην σωστή κατηγορία, αν οχι ας το μεταφέρει κάποιος mod please.

όσο έλειπα για διακοπές ερχόταν η μητέρα και τάιζε τα ψαράκια μου και μου έλεγε ότι ο μονομάχος δεν είναι πολύ καλά, είχε σκουρίνει το χρώμα στα πτερύγια του και δεν πολύ βόλταρε. Όταν γύρισα τον βρήκα νεκρό στον πάτο του ενυδρείου (το πρωί ίσα που ανάπνεε), τον έβγαλα από μέσα, μέτρησα αμμωνία 0 και άφησα το ενυδρειάκι όπως ήταν με το apple snail μέσα. Την άλλη μέρα πάει και το σαλιγκάρι. Δεν έχω ιδέα τι βρήκε το ενυδρείο μου, κλαψ....

Τώρα θέλω να το ξαναστήσω και να το δώσω στην ανηψιά μου, άλλα δεν ξέρω πώς να το καθαρίσω από τυχόν αρρώστια που μπορεί να έχει, για να μην κολλήσει και το νέο ψαράκι ???

Το ενυδρείο έχει μέσα χαλίκι, ένα ξύλο με ανούμπιες και 2-3 φυτά ακόμα. Το χαλίκι και το ξύλο θα ήθελα να τα κρατήσω. Τα υλικά του φίλτρου θα τα πετάξω και θα βάλω καινούργια, έχω και μπόλι από το άλλο ενυδρείο που έχω.

Ας μου πει κάποιος παρακαλώ πολύ, πώς θα κάνω ένα ασφαλές ενυδρειάκι για ένα νέο ψαράκι ???
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01519 seconds with 10 queries