Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #56  
Παλιά 20-08-09, 07:50
Το avatar του χρήστη in the pond
in the pond Ο χρήστης in the pond δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 24-05-2007
Περιοχή: ΚΥΠΡΟΣ
Μηνύματα: 3.198
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GeFior Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν αυτο γραφοντας το "Οι κιχλιδες της λιμνης μαλαουι που ζουν, αναπαραγονται, τρεφονται, σε αμεση συναρτηση με πετρες, θελουν πετρες και σπηλιες, και λιγη σημασια εχει αν θαναι πετρες φερμενες απο τη λιμνη, αγορασμενες απο τον Ερμη, μαζεμενες απο την υπαιθρο, η ακομα και τουβλα με τρυπες, αρκει να πληρουν τις προυποθεσεις που ζητανε αυτα τα ειδη, δλδ ναναι πολλες, να σχηματιζουν περιοχες μικρες και μεγαλες και καταφυγια αφθονα."
νομιζεις οτι προτρεπεις του νεους σε πιο βιοτοπικα ενυδρεια τοτε σαφως και δεν μιλαμε την ιδια γλωσσα._
Φίλε, πάλι εγώ! Μην επιμένεις τόσο πολύ, γιατί στην πραγματικότητα κανένας μας δεν μπορεί να δώσει τις ακριβείς συνθήκες της λίμνης. Όταν μιλάμε για ενυδρεία, μιλάμε πάντα ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ λίτρα που σίγουρα δεν μπορόυν σε καμία περίπτωση να αντιγράψουν τη λίμνη Μαλαόυι, με τις τεράστιες ασβεστολιθικές πέτρες/βράχους και τις τεράστιες εκτάσεις καθαρού άμμου.

Ναι, πιστεύω και εγώ ότι η λύση του Τόλη για τα τούβλα, μπορεί να δουλέψει πολύ καλά, όταν μιλάμε για mbouna σε ένα πολύ μικρό ενυδρείο όπου δεν μπορούν να μπουν όσες πέτρες χρειάζεται. Το τούβλο παίρνει λιγότερο χώρο, προσφέρει την απαιτούμενη ασφάλεια στους κυνηγημένους και βασικά λίγη σκέψη και φαντασία χρειάζεται, ώστε να μετατρέψεις το "ξένο" τούβλο σε μέρος του βιότοπου.

Μην τα παίρνεις όλα στραβά, γιατί μια από τις αρετές που πρέπει να επιδεικνύει ο ακουαρίστας είναι η εφευρετικότητα/φαντασία!
__________________
Το air diffuser, είναι αεραντλία...

Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01573 seconds with 10 queries