Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgarask
Μια που θα του παρεις αλλο παρτου ενα 30 λιτρο να ειναι αρχοντας!! 
Ελπιζω να εχουν φιλτρα τα αλλα ενυδρεια σου (και να ειναι στρωμμενα) σωστα? Να " μπολιασεις" το φιλτρο του νεου οκ?
|
Φίλτρα έχουν. Εκείνο το ..."στρωμένα"....να μην το συζητήσω καλύτερα.
Αλλωστε μικρά σε όγκο ειναι, αλλάζω εύκολα και συχνά το νερό.
btw επειδή σκοπεύω να πάρω εν τέλει ενα 60lit για να βάλω ...καρχαριάκια, σιαμέζους κ.λ.π.

, μήπως σαν πιο παλιός στο forum τούτο θα μπορούσες να μου υποδείξεις κάποιο σχετικό thread?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harris samos
ενα μονομαχο με 4 θυλικες σε 30 λιτρα και μονο της θυλικες να αφισεις θα μαδιουντε εγω τον εχω σε 200 λιτρα με δυο θυλικες και της κυνηγαει αμα ερθουν πολυ κοντα . αμα τον βαλεισ με τα γκαπι δε νομιζω να τα κυνιγαει αλλα αυτα τα δυο ψαρια εχουν εντελοσ διαφορετικεσ απετισεισ νερου μαλακο και οξινο ο μονομαχος , σκλυρο και λιγο αλκαλικο τα γκαπι
|
Εχω ξεκινήσει στραβά και αυτό γιατί ακούω τον κάθε πωλητή να μου λέει τα δικά του. Τον μονομάχο το πήρα γιατί άρεσε στον πιτσιρικά. Σε γυάλα μάλιστα.
Ο έμπορος μας πρότεινε να ρίξουμε μια ματιά στο χώρο, στα ψαράκια.
Τσούπ! Αρπαξε το μικρόβιο ο μπαμπάς (όπως ίσως πολλοί παρεπιδοιμούντες το εν λόγω φόρουμ).
Τώρα ειμαι στη φάση του...."
αντε ξέμπλεξε όπως τα'κανες".
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Υ.Γ. Αυτό με τα καρχαριοειδή το εννοώ. Αν εχω διαβάσει καλά, καλύτερα ενα είδος ψαριού σε ενα ενυδρείο και περιποιημένο παρά........
κοινωνικό (καλά το έγραψα

για την εμπειρία μου.