Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #11  
Παλιά 18-08-09, 12:32
Το avatar του χρήστη panvel
panvel Ο χρήστης panvel δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 01-02-2007
Περιοχή: Ανάβυσσο
Μηνύματα: 32
Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις σας και τη βοήθεια. Έχω διαβάσει κάτι ότι υπάρχουν 3 διαφορετικά είδη ramirezi ισχύει αυτό? Και αν ναι τα δικά μου αν καταλαβαίνω σωστά πρέπει το μεγάλο αρσενικό να μην είναι κλασσικό.
Η ερώτηση είναι: Γίνεται να ζευγαρώσουν 2 διαφορετικά είδη ramirezi.... και αν ναι τι θα βγεί? Είναι κάτι σαν τα χρυσόψαρα που ζευγαρώνει ένα μαύρο με ένα πορτοκαλί?
Τέλος ήθελα να αναφέρω ότι τελικά τρώνε και ζωντανή τροφή χωρίς να το ξέρω... τα μωρά των guppies. Εγώ νομιζα ότι κάτι δεν πάει καλά και τα guppies δεν γεννάνε αλλά προχθές γυρισα σπίτι και είδα στο ενυδρείο να γίνεται μάχη απο τα 2 ramirezi που είναι ζευγάρι με όλα τα ψάρια του ενυδρείου. Φύλαγαν την περιοχή που ήταν τα μωρά τα έβαζαν στο στόμα τους και μετά τα έφτυναν αλλά μετά απο πολύ λίγο δεν υπήρχε κανένα. Τα φάγανε αυτά? τα υπόλοιπα ψάρια του ενυδρείου? Δεν μπορώ να ξέρω.... απο τη μια είμαι στεναχωρημένος που δεν κατάφερα να σώσω κανένα και απο την άλλη χαρούμενος γιατί επιτέλους κατάφερα να δω μςρά ψαράκια!!!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01486 seconds with 10 queries