Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 18-08-09, 08:44
Το avatar του χρήστη ελενη
ελενη Ο χρήστης ελενη δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 19-09-2006
Περιοχή: Β.ΕΥΒΟΙΑ
Μηνύματα: 225
Προεπιλογή

Σου ευχομαι καλη επιτυχια αν τελικα την κανεις την αρχη με δισκους ,.κι εγω τα πρωτα μου βηματα τα εκανα με αυτα τα υπεροχα πλασματα ,ειμουν τοσο τυχερη πουτυχαια επελαξα κ εναν αρσενικο και μεσα σε 1 χρονο δημιουργηθηκε ζευγαρι και ειχα συνεχωμενες γενες. μετα απο 3,5 χρονια μετα απο ενα ατυχες γεγονος ψαχνω παλι για ψαρακια . δεν θα παρω δισκακια αν και τα λατρευω γιατι τωρα δεν μπορω να τους δωσω τον χρονο κι την προσοχη που χρειαζονται. 3 πραγματα που εμαθα με τα ψαρακια μου . 1.καλη φιλτρανση.2.σταθερη φωτοπεριοδο.3.αστα στην ηρεμια τους οχι πολλα πολλα ανακατεματα μεσα στο ενυδρειο οτι διαδικασιες εχεις να κανεις συνοπτικα κ εν ταχυ.
θα δεις οτι ακομ και με την αλλαγη νερου στην αρχη μεχρι να συνηθησουν την διαδικασια στρεσσαρονται και μενουν ακινητα για ωρες .και εσυ τα κοιτας απεξω και αναρωτιεσε .τι εγινε ρε παιδια τι παθατε???

Νομιζω οτι για εναν αρχαριο δισκα το στρες που περναει ειναι αναλογο με αυτο των ψαριων τουλαχιστον στην αρχη μεχρι να γνωριστουμε.


σου ευχομαι και παλι καλι επιτυχια.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01270 seconds with 10 queries