Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-08-09, 07:53
Το avatar του χρήστη Ηλίας
Ηλίας Ο χρήστης Ηλίας δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: -
Smile

1)θέλω ενα ενυδρείο για το δωματιό μου τι μου πρωτείνετε εως 120 λίτρα ... ? Εγω εχω ενα στο δωματιο και ειμαι μια χαρα
2)εαν το βάλω δεν θέλω να ακούγετε τίποτα , ακομα και ο θώρηβος ενος υπολογιστή με ενοχλει. δεν υπολογίζω χρηματα σχετικα με τον θώρηβο και την ποιότητα του ενυδρείου εως 500-600 ευρώ .
Θωρηβο μπορει να εχει αμα βαλεις καποιο εξωτερικο φιλτρο ή ακομα και η αναταραξη του φιλτρου.... αλλα το συνηθιζεις και στο τελος σχεδον δεν το ακους Απο την αλλη αν παρεις ενα καλο εξωτερικο δεν νομιζω να εχεις προβλημα
3)δυστηχώς λόγω ελλειψής χρόνου, θέλω να πάρω ενα γλυκού νερόυ με ψευτικά φυτα και αμμό ,, και θέλω ενα ετοιμό , δηλαδή να το βάλω στην πριζα που λέει ο λόγος και να λειτουργεί 100% καλά ..
δεν γινετε να δουλευει αποκληστικα μονο του. (τάισμα, αλλαγες νερου, κ.α.)
4) Θελω να ασχοληθώ σαν χόμπυ σιγα σιγα και το πρωτό μου το θέλω ετοίμο και σιγα σιγα , ρωντώντας , μαθένωντας , θα μπώ σε σώστο δρόμο,

5) επειδεί θέλω πραγματικά να ασχολήθω πριν απο πολυ καιρο , με προβληματίζει το ρεύμα που καταναλώνει ενα τετοιό ενυδρειο και επειδη διάβασα στο forum για κατι 200ευρα το μήνα , αμέσως μου κόπηκε η ιδέα για ενα οραίο ξεκινημα , εαν εχει καποιος παρομοιό ενυδρείο ας μου πεί ..
με ενα απλο ενυδρειο δεν εχεις τετοια προβληματα. Απο τα τρια και πανω

6)τι ψάρια μπορω να βάλω απο αυτα και απο πόσα το καθένα( επειδη δεν ξέρω , πείτε μου κανενα site με ψαράκια που θα βρώ στα ελληνικα Petshop για γλυκο νερό)
Μπορεις να βαλεις σε 120 λιτρα απο 2 τρια χρυσοψαρα μεχρι και αρκετα ζωοτοκα για αρχη!
διαβασε εδω http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/enydreia/enydreia.htm

Περιμένω γνώμες !
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01561 seconds with 10 queries