Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #17  
Παλιά 14-08-09, 22:27
Το avatar του χρήστη harris samos
harris samos Ο χρήστης harris samos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 22-12-2008
Περιοχή: Σαμος
Μηνύματα: 4.507
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην harris samos
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis Εμφάνιση μηνυμάτων
για το πρωτο ενυδρειο θες μαλακο ελαφρα οξινο νερο. απο 6.5 μεχρι 6.8 τα ψαρακια σου θα ειναι ικανοποιημενα (και λιγο πιο οξινο να ειναι δε θα τα χαλασει καθολου )
για τα γκαπυ νερο δικτυου και λιγο αλατακι ενυδρειακο.αν εχεις φυτα μεσα δε βαζεις αλατι. τι παραμετρους εχει το νερο δικτυου?? ισως χρειαστει να το σκληρυνεις για γκαπυ.
γενικα πολλες πηγες γραφουν τα ευρη τιμων που επιβιωνει το ψαρι...αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι το καλυτερο...και φυσικα σε μπερδευει
(Στο ιντερνετ αναφερονται αρκετες γενικοτητες με ευρη τιμων…π.χ. το ψαρι «χ» ζει σε ph από 6 εως 8…τα 2 ακρα όμως αυτά αντιπροσωπευουν πολύ διαφορετικο νερο…
Παρα το γενγονος ότι το ψαρι θα επιβιωσει και στις 2 αυτές τιμες….θα εκτιμησει ιδιαιτερα αν του δωσουμε την τιμη εκεινη που πλησιαζει την τιμη του pH του τοπου καταγωγης του. Το ιδιο ισχυει και για τις υπολοιπες παραμετρους νερου..
Πλεον υπαρχουν πληροφοριες για τους βιοτοπους... απο:http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32318)
τα αλλαξα επιτελους στο 200 λιτρο με ροδοστομους νεον κλοουν μονομαχουσ πλεκοστομο και κορι ph 6.5 kh 2 gh 6 No2 κατω απο 3 No3 δεν ηρθανε ακομα τα τεστ για να μετρισω ουτε το τεστ για την αμμωνια πριν δυο μερες εκανα αλλαγη νερου περιπου 80 της εκατο δε νομιζω να ειναι ανεβασμενα .. ηθελα να ρωτησω ειναι καλες οι τιμες μου ???? ευχαριστω ..
__________________
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01499 seconds with 10 queries