Μετά από 1.5 μήνα έχουμε κανένα νεότερο από το θέμα έστω και σαν "ιστορικό" ?
Αφηστετα δεν εγραψα τιποτα ,γιατι τι να γραψω !!!10 μερες μετα απο το θανατο του ενος και κανοντας μια υποτυποδη θεραπεια με exit και esha μονο αυτα ειχα και το κοντινοτερο πετ σοπ με τετοιου ειδους φαρμακα για μενα ειναι το water in . χρειαστηκε να παω στην αθηνα και να μεινω μια βδομαδα . ωραια ειπα θα παρω και φαρμακα να τα γλυτωσω. μετα απο τρεις μερες με περνει η μαμα μου τηλ και μου λεει την ολικη καταστροφη
δεν εχει μεινει τιποτα!!! ολα νεκρα ....
οταν γυρισα σπιτι διαπιστωσα οτι τα εχασα απο ασφυξια γιατι εφραξε ξαφνικα η σωληνα του εξωτερικου φιλτρου και δεν γινοταν καθολου ανακυκλωση .αφηστετα φρικη φρικη. τωρα ειμαι σε διλημα για το αν θα παρω δισκους ξανα ,... μου αρεσουν πολυ μα αυτο που εγινε μου στοιχησε παρα πολυ. η σωληνα εφραξε απο αλγη που ειχε γινει σαν βαμβακι και μαλλον απο την υψηλη θερμοκρασια αναπτυχτηκε πολυ γρηγορα ..... τωρα κανω ενα διαλειμα με το ενυδρειο να δουλευει με 2 κλοουν μερικα μπουενος και ολα μου τα γατοψαρα .. μονο αυτα γλιτωσαν. θα το καθαρισω πολυ καλα και θα το ετοιμασω για το σεπτεμβρη που υπολογιζω να βαλω νεους κατοικους .δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα ειναι γιατι οι δισκοι ηταν το μερακι μου ...