Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 07-08-09, 04:27
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Φιλε Κωστη το spraybar ειναι κατι σαν αυτο.
Εχει τρυπες σαν φλογερα που βγαζει το νερο απο πολλες μεριες και σπαει η ενταση της ροης. (η ροη παραμενει ιδια, η ενταση μοιραζεται σε πολλα μερη). Για να μειωσεις πραγματικα τη ροη θα πρεπει να εχει ρυθμιστη ροης (εντασης) το φιλτρο.
Το diy σημαινει Do It Yourself (φτιαχτο μονος σου).
Το φιλτρο σου ειναι το παλιο Pick-up εσωτερικο φιλτρο χωρις ρυθμιστη ροης αν δεν κανω λαθος:
http://www.eheim.de/eheim/pdf/en/anl..._12_pickup.pdf
(εξαρτηματα : http://www.eheim.de/eheim/pdf/en/ers..._pickup_GB.pdf)

Δεν εχει spraybar που να εφαρμοζει οπως στα πιο καινουρια aquaball σειρα (2006 εως 2012, δες τα λινκ στο τελος) και η εξοδος του ειναι "πλακε" θα χρειαστει καλη πατεντα για να ταιριαξεις ενα λαστιχο και να του ανοιξεις τρυπες οπως στο λινκ και πιο πανω.

http://www.eheim.de/eheim/inhalte/in...ail_27599_ehen
http://www.eheim.de/eheim/inhalte/in...ail_27701_ehen
http://www.eheim.de/eheim/inhalte/in...ail_27708_ehen
http://www.eheim.de/eheim/inhalte/in...ail_27712_ehen
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,04189 seconds with 10 queries