Κοίτα να δεις.
Αν θέλεις να διαφωνούμε απλά για να διαφωνούμε δεν έχω πρόβλημα, μπορώ να το συνεχίσω. Πλάκα έχει.
Αν δεν θέλεις όμως, προσπάθησε να καταλάβεις τι θέλω να πω και που προσπαθώ να εστιάσω. Πίστεψε με καταβάλω πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσω να μεταφέρω στο γραπτό λόγο αυτό που θέλω να πω.
Αν κάποια στιγμή μπει κάποιο νέο μέλος και αναφέρει ότι πήγε σε ένα petshop αγόρασε ένα ενυδρείο 20 λίτρων για να βάλει μέσα ένα μονομάχο και ο πετσοπας του φόρτωσε όλη τη σειρά της API, θα βγουν δεκάδες από κάτω και θα αρχίσουν να κατηγορούν το μαγαζί.
Η διαφωνία μου είναι ότι πρέπει να δίνουμε περισσότερη προσοχή στο τι χρειάζεται ένας νέος που μόλις ξεκινά ένα ενυδρείο και να μην του προτείνουμε με τόση ευκολία πράγματα σαν να έχουν μηδενικό κόστος.
Αν κάτι το χρειάζεται ναι, θα το προτείνουμε να το πάρει. Αν κάτι μπορεί να το αποφύγει θα πρέπει να τον βοηθήσουμε να το αποφύγει.
Ας βγει ένας έμπειρος χομπιστας να μου πει, αν έστηνε ένα 20λιτρο με ένα μονομάχο, θα έκανε έστω και μια μέτρηση? (με δεδομένο ότι γνωρίζουμε τις παραμέτρους του δικτύου μας).
Υπάρχει έστω και μια διαδικασία σε αυτό το στήσιμο που να έχει βαθμό δυσκολίας από μέτριο και πάνω?
Γιατί λοιπόν δεν αφιερώνουμε λίγο χρόνο να του πούμε τυφλοσούρτη τι πρέπει να κάνει και όταν σιγά σιγά αρχίσει και καταλαβαίνει τι γίνεται μέσα σε ένα ενυδρείο να μπορεί από μόνος του να αποφασίσει τι θα πάει να αγοράσει?
Είμαι ο Μήτσος και μόλις τελείωσα
|