Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΙΜΗΣ
Για μερικους ναι!!!
Αν ειναι να μπω σ αυτη τι διαδικασια καλυτερα να παω να παρω αυτους που προτεινε ο Πανος απο την Αλεξανδρουπολη με τα μανταλακια.
Καταρχην το θεμα ξεκινησε με τους 29 βαθμους και εγω για αυτους τους βαθμους εδωσα συμβουλες.
Σχετικα με τον παγο δεν ειναι αναγκη να ριχνεις παγακια,μπορεις απλα να βαζεις μπουκαλια νερου η παγοκυστες στην καταψυξη και να τα βαζεις μεσα στο ενυδρειο τις ζεστες ωρες τις μερας
Δεν ξερω για σενα-εσας που εχετε φυτα,εγω παντος ποτε δεν ειχα ανεμιστηρακια και ποτε δεν ειχα προβλημα στα ενυδρεια μου,
αυτες τις μερες εχουν ολλα τα ενυδρεια μου 30 βαθμους και οχι μονο τα ψαρια μου δεν παθαν τιποτα αλλα μπουκωθηκαν και 2 θηλυκες labido.
|
εχεισ ψαρια που αντεχουν τη ζεστη η μαλλον επιβιονουν σε αυτη αν ειχεσ φυτα με 30 βαθμουσ απλα .. δε θα ειχεσ φυτα .. οσο για τα ανεμιστηρακια σιγα τη διαδικασια ενα κοματι φαιμπερ γκλασ δυο ανεμιστηρεσ ενασ μετασχιματιστης και 10 εκατοστα καλωδιο ολα μαζι 15 ευρω. αμα τα εχεισ πανε δωστα και παρε το αλλο απο ι μπει ενα 50 τα βρισκω τα καλα μεγαλη διαφορα 35 ευρω ο καθενασ οτι αντεχει η τσεπι του σωστα ??? τωρα το θεμα μαστορασ δε πεζει ειναι γελιο. εκτοσ και βαριεσε εκει αλλαζει