Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-07-09, 13:57
water Ο χρήστης water δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Rafina
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΙΜΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Παλι φωναζεις water...???
Πλακα κανω!

Ευχαριστω αντε και σε σενα καλη επιτυχια.
-------------------------
Να ρωτησω κατι?

1)Ο αρσενικος labido προστατευει(αναγνωριζει)τα μωρα του?
η δεν δινει σημασια-ακομα χειροτερα τα τρωει?

2)Υπαρχει περιπτωση να ζευγαρωσει και με δευτερη θηλυκια οταν η πρωτη ειναι ακομη μπουκωμενη?

3)Να βγαλω τον αρσενικο απο μεσα και τα αλλα δυο θηλυκα?(το ενυδρειο ειναι μικρο 120λιτρα και δεν εχει πολλες κρυψωνες)

4)Να κανω κανονικα αλλαγες νερου 30% καθε εβδομαδα?Τι να προσεξω?

5)Να ριχνω βιταμινες?και καθε ποτε?

Παρακαλω ζηταω τα φωτα σας!!!
δν 3ερω αν τιν αναγνωριζει.. παντος εγω τιν εβαλα τιν 8υλικια στο 60αρι ενυδριο για να ειμαστε ποιο σιγουροι.. γιατι δν τιν εβλεπα να τιν παλεβει στο μεγαλο... φοβατε παρα πολυ τα μεγαλα ψαρια.. ενω τωρα ειναι ποιο ανετη... τιν βλεπω να τριγιριζει πολυ ποιο ανεμελα τωρα...
φυσικα και νομιζω οτι τιν στρεσαρα λιγο αλλα τιν βλεπω να κολιμπαει και να κοιταει το αλλο ενυδριο που ιταν προτα ...

δν 8α τιν αφινα με τον αρσενικο γιατι εχω 1-1... ειχα παρει 4 αλλα ιταν τα 3 αρσενικα και φαγο9ικαν απο τον εναν !!

οποτε εμειναν 1-1 !!

και δν κανω το λα8ος γιατι τον ειδα να τιν ψιλο κινιγαει τιν φουκαριαρα ...
τωρα αν βεβαια εσενα δν εχει μεγαλα ψαρια μπορει να ειναι και καλιτερα για να τιν αφισεις να γενισει στο ενυδριο.. και φυσικα ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ,, απλα το 3εχναω.. οχοχοχοοχ
.....

αντε περιμενω να ακουσω τα καλα νεα... τιν εχω με τα μικρα μεσα στο στομα να τριγιρναει τιν ρουφιανα και δν τα φτυνει.. τι τα κραταει ρ γμτο

γεμισα με ιαλοβαμβακα αν το λεω σοστα και τυλι3α το φιλτρο για να μιν ρουφι3ει τα ψαρακια οταν αρχισουν να κανουν βολτες μεσα στο απεραντο νερο των 60 λιτρων... φοτο και παρουσιασι του μικρου ενυδριου το βραδακι

μπορει να μπουκοσει και αλη 8υλικια

ναι κανωνικα αλαγες νερου..

ισως 8α ιταν καλο οι βιταμινες... μου εδωσες ιδαια 8α τις ρι3ω και εγω λιγες

σκευτομαι να ρι3ω και aqutan κα8ος 3ερω οτι ειναι και για το στρεςς..

8α δι3ει

ΒΕΝΤΟΥΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01507 seconds with 10 queries