Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από greemlin
Αμμωνία: 0 mg/l
NO2: <0.3 mg/l
NO3: 12mg/l εχει στρωσει πλεον το φιλτρο σου...
<< ένω δεν έχω αλλάξει νερό ποτέ τα NO3 ξαφνικά αρχισαν να πέφτουν μετα απο προσθήκη Κερατόφυλου και ντοματιάς... Ειναι δυνατον να τρώει η πρασινάδα τοσο πολύ τα νιτρικά???>>ναι φυσικα...αν κρατησεις πολλα φυτα θα πρεπει αναλογα με μετρησεις να ριχνεις και αζωτο αναμεσα στα αλλα..
Πείτε μου βρε παιδία..... Αρχίζω τα ψαράκια??? ναι!!! προσεκτικα και με μετρησεις παντα...
Θέλω να βάλω 5 σκαλάρια μικρά μεχρι να φτιαξω ζευγάρι και 6 Corys....
Με ποια και πόσα να ξεκινήσω??? Ξερω πως τα Corys θελουν έτοιμο βυθό... ( πως το βλέπω και τι σημαίνει ετοιμο?)...
ευχαριστώ προκαταβολικά....
|
"ωριμο" βυθο σημαινει να παλιωσει λιγο..να αναπτυχθουν καταλληλες αποικιες βακτηριων και στον πυθμενα....καλο ειναι να δουλεψει μερικους μηνες το ενυδρειο με αλλα ψαρια πριν βαλεις κορυ...για να εισαι πιο σιγουρος...
για να σχηματιστει ζευγαρι θα πρεπει να φτασουν σε ενα ικανοποιητικο μεγεθος τα σκαλαρια...και σε 120 λιτρα θα πιεζονται...
αν δε βρεις διαπιστωμενο ζευγαρι θα προτεινα να μη βαλεις σκαλαρια στο 120....(η γνωμη μου ειναι γενικα να μη βαλεις σκαλαρια σε αυτο το ενυδρειο...)
επισης θα πρεπει να προετοιμαζεις νερο με τυρφη σε καθε αλλαγη για να πετυχεις τιμες ικανοποιητικες για το ειδος..