Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 18-06-09, 04:10
Το avatar του χρήστη blackghost7
blackghost7 Ο χρήστης blackghost7 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 13-09-2006
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 171
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lmaikl Εμφάνιση μηνυμάτων
...φανταζομαι οτι πιο πολλες πιθανοτητες θα εχουν σε σενα...οποτε κανε κανα καλο..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsikis Εμφάνιση μηνυμάτων
Σωστος...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Δημητρης89 Εμφάνιση μηνυμάτων
ωραια,γιατι αυτο ειχα σκοπο να κανω...αλλα υπαρχει καμια πιθανοτητα να ειναι ο μονομαχος αρρωστος?

Θεωρω πως μονο με την αδιαφορια και την διαμαρτυρια μας για τον τροπο κρατησης τους θα μπορουσε κατι να αλλαξει. Ακομα και αυτοι που δεν εχουν bettas ή δεν θελουν να παρουν αν διαμαρτυρηθουν απλα ο καταστηματαρχης θα αναγκαστει να τους αλλαξει περιβαλλον. Οσο συνεχιζουν καποιοι να τα αγοραζουν ή γιατι τους αρεσουν ή γιατι θελουν και καλα να τα σωσουν μολις τα παρουν θα ερθει η επομενη παρτιδα.

Θεωρω οτι απο την στιγμη που συνεχιζουν και πουλανε ακομα και σε ποτηρακια καλα κανουν και οι καταστηματαρχες και δεν ριχνουν χρηματα για ενυδρεια ειδικα για αυτα τα ψαρια.

Επισης σκεφτειτε το γεγονος οτι περα απο το οτι βολευει η κρατηση τους με αυτο τον τροπο, χρησιμοποιουν και το επιχειρημα οτι μπορουν να τα κρατησουν και ανθρωποι που δεν εχουν ενυδρεια αλλα θα ηθελαν ενα ψαρακι.

Υ.Γ. Παρακληση , μην αγοραζετε γενικοτερα ψαρια για να τα σωσετε. Το μονο που κανετε ειναι να ανεβαζετε τον τζιρο πωλησης του ειδους που αγοραζετε και αμεσως μετα τα πρωτα ψαρια που θα σκεφτει αμεσως να παρει ο καταστηματαρχης ειναι αυτα που "εφυγαν" αμεσως.Για να καταληξουν στους επομενους "σωτηρες" ή σε καποιον που απλα εχει ενα βαζο αχρησιμοποιητο και ειπε να το γεμισει με κατι να κουνιεται.
__________________
Οτι περνάει ...... δεν ξαναπερνάει............
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01398 seconds with 10 queries