Πληροφορίες
Διαστάσεις: 100cm x 35cm x 50cm (DIY)
Όγκος: 175lt (140 lt νερο)
Κατηγορία: Κοινωνικο Φυτεμενο
Φυτά: Ceratophyllum demersum, 2x Anubias barteri var. nana, Vallisneria spiralis, 2x Chladophora aegagropila, Java Moss, και αλλα 2 που δε ξερω ονοματα.
Ψάρια / Άλλα είδη: 4x Betta splendens (1 male, 3 female.), 14x Paracheirodon innesi, 10x Hyphessobrycon pulchripinnis, 2x Pterophyllum scalare, 4x Mikrogeophagus ramirezi
Διακοσμητικά υλικά: Ξυλα κ πετρες
Φόντο: Μαυρο χαρτονι
Φωτισμός: 1x Aqua-Glo 30W
Διάρκεια φωτισμού: 10 ωρες
Φιλτράρισμα: Eheim 2012 (570lt/h)
Θερμοστάτης: Jager 125W
Λίπανση: Οχι
Παροχή CO2: Οχι
Παράμετροι:
pH: 6.5 - 7.0 (Καπου ενδιαμεσα, Strips API)
Γενική σκληρότητα (GH): 7 (Strips API)
Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 10 (Strips API)
Αμμωνία (ΝΗ3): 0 (υγρο Sera)
Νιτρώδη (ΝΟ2): 0
Νιτρικά (ΝΟ3): <20
Αλλαγές νερού: 30% Καθε Κυριακη
Θερμοκρασία: 27 - 28
Άλλες πληροφορίες: Τυρφη στην εξοδο του φιλτρου (σε καλτσον :P) για χρωματακι, DIY ανεμιστηρας απο pc για τις "ζεστες" μερες.
Καλησπερα λοιπον κ απο μενα κ καλως σας βρηκα. Μετα απο κανα μηνα που τρεχει στρωμενο το ενυδρειο μου ειπα κ εγω να το παρουσιασω μπας κ πειτε καμια ιδεα κ γινει καλυτερο. Να πω οτι ξεκινησα "στραβα" (ακουγοντας τους καταστηματαρχες) κ ειχα απωλειες κατα τη διαρκεια του στρωσιματος, αλλα μετα απο πολυ διαβασμα εδω μεσα εχω διορθωσει αρκετα και σκοπευω να διορθωσω κ αλλα.
Ξερω οτι η ψαροσυνθεση μου ειναι λαθος κ ετσι ετοιμαζουμε ενα 60αρι για ενα φιλο κ σκεφτομαι να του δωσω τους μονομαχους κ τα neon. Ετσι θα κρατησω Lemon, Σκαλαρια και Ramirezzi. Να προσθεσω ακομα 2 σκαλαρια κ 1-2 ramirezzi; (Εφοσον φυγουν τα αλλα ειδη εννοειται).
Θα παρω ακομα υγρα τεστ για pH kai σκληροτητα για σιγουρια στα νουμερα.
Ακουω αποψεις κ ιδεες.
Κ οι fotos: (sorry για την ποιοτητα ειναι απο κινητο

)